Sidor

27 augusti 2017

Lite nytt i garderoben


Nytt i garderoben :) 

Förr la jag ner en hel del pengar på inredning, på den tiden då jag inte tränade eller unnade mig själv något. Utan ville istället "fylla hemmet med fint lull-lull". 
Iallafall- det här året har jag förnyat garderoben avsevärt. Jag har rensat och slängt/gett bort kläder som jag inte längre kan eller vill ha. Och har fyllt på med lite nytt. Som blusen på bilden. Den köpte jag idag när jag var nere på Öster mälarstrand och var in på den här affären och fyndade (40 % rea på kläder plus 15 % rea på det!). Jag gillar färgen, fallet och den är silkesmjuk att ha mot huden. Big like på den!

Snart är augusti slut och ni vet ju vad som väntar runt hörnet- hösten. Jag brukar inte gilla hösten nå vidare, inte vintern heller för den delen. Men just hösten har ju en tendens att kännas sååå lång mörk och tråkig. Man bara väntar på det där jullovet som är den första ledigheten efter sommarsemestern. 
Men den här hösten har jag en hel del kul inbokat, små ljusglimtar att se fram emot. Som t.ex en övernattning på Steam hotel (nytt supercoolt hotell i Västerås), jag ska till Dramaten i Stockholm och se Anna Karenina, en tripp till Ullared, se stand up i konserthuset i Västerås, Gröna lund... Och en hel del annat kommer det också att bli. 

Vad har ni för planer i höst- några tips? 


Inga kommentarer: