Sidor

25 februari 2017

Snygga vaser


Dessa snyggvaser påminner ju om klongvaserna som är populära just nu. Dessa är mer vänliga mot plånboken och med rabattchecken på 300 kr tror jag nog att jag ska slå till. Eller vänta tills efter min födelsedag kanske ;) Finns iallafall på Mio. 

Snart är mars här, inte bara för att det är min födelsedag snart, men när mars är här så vet man att då är det inte långt kvar tills den där första vårvärmen/solen kommer. Längtar nå sjukt efter värmen nu! 
Sportlov nästa vecka, och jag ska jobba några dagar och sen tar jag och barnen långhelg. Vi får se vad vi hittar på, hoppas på så lite som möjligt, tror vi behöver sova ut och bara slappa.. Om det är något yogan har lärt mig så är det att varva ner och pausa ibland. Tänka lite här och nu inte på alla måsten och den där "to do" listan. Vuxnas stress påverkar ju barnen och det är det sista vi vill. 

Vi har precis ätit frukost och jag hör barnen leka i Hannes rum med bilar (älskar att de fortfarande leker) men nu är det snart dags för Viktor att svira om till innebandyn och åka iväg till träningen. Rummen har de redan städat- så det blir att köpa lördagsgodis efter träningen :)

Kram!

Inga kommentarer: