Sidor

3 augusti 2013

Hyllor, tavlor och skylt

 
I köket har en tredje hylla kommit upp. Den satt i Viktors rum förut men när vi byggde hans säng fick vi ta ner den. Och eftersom den är likadan som dom två tidigare i köket tyckte jag den kunde få komma upp i köket- plats för mer lull-lull :)


 
Igår gjorde jag egna tavlor, stämplade barnens och våra namn på canvas (köpta på Biltema) och satte upp dom i vardagsrummet vid altandörren. Lite snett och vint kanske, men homemade när den är som bäst hihi. Enkelt och billigt om inte annat. Och snyggt.

 
Tyckte det blev bra att blanda det vågrätt och lodrätt.

 
Har även köpt en skylt som ska upp på en vägg i hallen men just nu står den på spegeln i hallen.
 

 
På tavellisten ovanför TVn har jag möblerat om lite. Bland annat har en gammaldags karta över Kroatien kommit upp. Och B som i vårt efternamn. Och ugglan får hänga här.
 
Men hjälp har det verkligen redan gått 5 veckor?! På måndag är det dags att jobba igen men jag behöver inte hänga läpp för veckan därpå har jag en veckas semester igen :)
 
Kram
 

2 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Men det där blev ju jättebra med tavlorna - riktigt coola. Bara charmigt att det inte är helt rakt!

Hoppas att ni har haft en skön sommar. Jag har varit såå dålig på att uppdatera mig - både på min egen blogg samt att besöka mina favoriter! Men nu är det snart slut på semestern och vardagen smyger sig på - så nu blir det ändring på det!

Kramen Jenny

P.S - nu har även jag skaffat instagram (bättre sent än aldrig) - visst har du det också.

Min profil heter; hemmavidjenny

Anna sa...

Tryckt text ska inte vara helt rak tycker jag. :) Snyggt!