Sidor

26 juli 2013

Mobila semesterbilder

 
Tömde mobilen på lite bilder och tänkte att jag kan ju "slänga ut" några bilder på bloggen. De flesta  är instagrambilder (kidonnan).
Har ni smakat Lokas smaksatta vatten? Helt SJUKT att det smakar som det står!

Vi köpte en pool till ungarna så mest saker på tomten vinner haha. Men lovar att studsmattan och poolen används flitigt!

 
Till och med badkrukan Hannes badar nu!

Sen kan jag verkligen rekommendera Salas lekpark, den är stor och sen så är miljön runtomkring himla mysig också :)

Vi matade änderna- dom var inte blyga av sig, en hoppade upp och tog en bullbit direkt ur handen på Viktor!

På kvällarna är det mysigt att sitta ute på altanen, spela lite.... Både på plattan och brädspel.
 
Star wars spelet är enkelt och skoj!
 

 
Och en ny säng har vi köpt, vi var tvungna för vi sover såå dåligt i den säng vi har. Vi lämnade barnen hos mina föräldrar och tillbringade över 3 timmar i SOVA butiken och till slut hittade vi en säng som passade oss perfekt. Ja får vi hoppas! Den kommer om några veckor... Nån som har erfarenhet av en Hästensäng?

 
En cykeltur till Anundshög... Klättra upp på det stooora berget var kul- flera ggr dessutom (bra träning haha). Det finns ett mysigt café bredvid där vi åt glass innan vi cyklade hem igen.

Pick-nick med melon och saft!

 
Och ännu mer bad!

 
Soliga lata dagar.... Men dagarna går så fort kan inte nån stanna tiden!? En vecka kvar och i nästa vecka åker vi på kryssning till Finland (bästa leklandet finns ombord på en stooor färja!). Sen har jag och mannen planerat en dag/kväll för oss själva och ordnat barnvakt. Funderar på att äta på Folkets men vi får se!
 
Soliga och varma kramar
 

Inga kommentarer: