Sidor

18 juli 2013

12 bilder Kroatien juli 2013

 
Hej!
Nu är vi tillbaka från Kroatien och det är så svårt att välja "gobitarna" av alla foton vi har tagit! Men många har säkert redan sett och följt oss via instagram (kidonnan). Systemkameran orkade jag inte släpa på denna gång så det är bara mobilbilder... Vi började resan i Split där vi var 2 dagar.


 
Gamla stan i Split är himla fin och jag önskar vi hade haft mer tid att se mer av denna vackra stad! Vi köpte fotbollskläder till barnen här och det var i stort sett det enda dom hade på sig haha :)

 
Sen åkte vi "hem till oss", huset på Murter ♥
Sulkyn var väl packad varje dag när vi skulle till stranden!

 
Fina kvällar, bilden på oss tog Viktor och bilden på båten tog Hannes :)


 
Mysiga gränder och fina detaljer...

 
En dag lånade vi svärfars bil och åkte till Solaris (ca 30 min bilfärd från oss) ett riktigt paradis med piratskepp och bad och mycket mycket mer!

Utsikten uppifrån piratskeppet!

 
God mat och dryck (en halvliter öl därnere kostar förresten ca 15-20 kr, det är billigare att dricka öl än att dricka läsk!).  


 
Vår lille son är en riktig badkruka. Nog vidrörde han vattnet alla dagar, ibland gick han i ända till midjehöjd, men mja helst vill han inte bada alls. Sakta men säkert... Viktor badade desto mer och älskar vågorna!

 
En dag blev det shopping med svärmor, vi åkte buss till Sibenik (en nära döden upplevelse, stor buss, kringelikrokvägar say no more!) Jag shoppade lite kläder och skor.
+2 kg visade vågen när jag kom hem så det är bara att ta tag i det-sen ;)
 
Är ni kvar :)
Ännu har vi semester men inget inplanerat mer än Viktors kommande 5 års kalas!
 
Ha en fortsatt skön sommar,
KRAM
 
 
 
 
 

1 kommentar:

annashusidingtuna sa...

Hejehej!
Har ju sett på instagram vilken härlig semester ni haft, ser sååå underbart ut!
Kram Anna