Sidor

12 juni 2013

När tiden inte räcker till


 
När jag började att blogga var tanken att bloggen skulle vara en slags renoverigsblogg/dagbok. Men vi renoverar ju inte hela tiden, det finns det ju inte alltid tid och pengar för. Renoveringen går ju i perioder (nästa projekt står mellan badrummet i källaren eller ett garage).
Så man fyller bloggen med sporadiska inlägg, på inredning, vardag, detaljer, annan inspiration men på senaste tiden har varken lusten eller tiden funnits där. Och jag använder själv instagram mycket mer än bloggen, både min egen och andras.
 
Sen har man så mycket annat som tar upp ens liv, det vardagliga, familjelivet- det som är det viktigaste, såklart. Men ibland känns det som livet går i 180, och man känner sig otillräcklig, har småångest, prestationsångest mm. Men barnen går självklart alltid först, så om det är dammråttor i hörnen, so what dom finns där i morgon också ;) Man kan inte göra allt men bara man gör sitt bästa eller hur! Det riktiga livet är väl inte som alla bilder på facebook och instagram VÄL :)
 
Idag vabbar jag med en febrig och hängig Hannes, det var ett tag sen sist faktiskt. Viktor får också vara hemma och jag försöker släppa jobbet i tankarna för det är här och nu som gäller. Barnen går faktiskt först, resten löser sig! Och tiden med dom små går så jäkla fort så det gäller att ta vara på alla stunder. Nästa helg (över midsommar) har vi hyrt en stuga i Säfsen, då ska vi fiska och bara vara. I juli börjar semestern, längtar....!
 
Ta hand om varandra och ta vara på tiden.
(livet är det som händer medan man bloggar/fejsbookar/instagrammar....haha).
 
KRAM från en "inte-alls-perfekt-men-gör-så-gott-jag-kan-mamma/fru/kvinna"
 
 

1 kommentar:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Tror vi är ganska många som tycker det går fortare och smidigare med instagram och istället hämtar insperation där. Men jag gillar ändå att läsa lite i bloggar ibland men kanske inte lika ofta.
Ha de gott, kram Ing-Britt