Sidor

18 mars 2013

Happy reading


 
Femtio nyanser av honom x 3!
 
Jag fick dessa böcker av mina goda vänner i helgen, jag har hört en hel del om dom, har ni läst?
Tantsnusk/tantporr och lite harlequin-aktigt är några av orden som nämnts ;)
 
Det här med att läsa böcker är det lite sisådär med, speciellt efter att Hannes föddes. Tiden finns inte och på kvällarna är jag så trött så jag somnar ovaggad. Jag läste mycket förr, och när jag väl läser så läser jag ganska fort. Förr kunde jag t.ex på en semestervecka lätt läsa 5 böcker.
 
Min man är bortrest till helgen så när barnen sover ska jag faktiskt passa på att läsa (som man faktiskt kan göra om man slår av dumburken!). En bok på ett par kvällar borde jag väl fixa, när jag är helt "själv"  :)
 
Har ni andra boktips, utöver dessa?
 
KRAM
 
 

5 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Japp, här är de läst nyligen. Visst är de bra men man kunde hoppa över vissa delar ibland, mycket av det där mellanåt. Men tar man sig igenom första så blir det bara bättre och bättre och en riktig handling. När man läst sista så vill man ha en till:)

jag läste också väldigt mycket innan dottern kom och försöker nu med, men det blir inte lika. Men jag gillar svenska kriminalromaner. Favoriter är Mari Ljungstedh, Jonas Moström, Viveca Steen mfl

Kram Teres

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Är en alldeles för rastlös själ för att läsa böcker. Kommer några sidor sen skenar tankarna iväg på annat. Går bättre med ljudböcker men har inte hunnit med dessa ännu.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Hej! Kika gärna in på din fb o kolla övrigt mappen på dina meddelanden ;)

Grodmamman sa...

Sträckläste i stort sett de där böckerna och jag håller med Teres.
Läser också mest på semestern och läser då mellan 10-15 böcker. Blir dock helt osocial när jag fastnar i en bra bok...
Kram

Jenny sa...

Jag håller på med andra delen nu. Tyckte första var bra men just nu med andra så känner jag liksom att jag vill gäspa under långa stunder, lite uttråkad sådär, men den kanske blir bättre. Har egentligen en massa boktips men det beror på vilken genre du gillar kanske.

Kram,
Jenny