Sidor

20 januari 2013

En VIT tv

Min man fick fnatt och gick och köpte en ny tv i fredags. Okay den vi hade var gammal och hade börjat strula och mannen såg sin chans att köpa en ny. När det gäller teknik så bryr inte jag mig om märken, storlek och alla finesser- bara jag kan se på tv så är jag nöjd. Mannen har lite mer "krav" så visst, han fick bestämma (hans pengar hehe). 

 Jag är bara glad över att tvn och fjärrkontrollen är VIT :) 

Tvn är platt men den står på ett stativ som gör att den står ut från väggen rätt mycket. Vi funderar på att fästa den på väggen, men då vill jag måla om väggarna vita i vardagsrummet. Då smälter tvn in i väggen desto bättre, eller hur :) 

Tv bänk med lås, himla bra när vi har barn som fortfarande inte kan låta bli att pilla på alla filmer! Sladdarna är lite korta för uttagen vi har så vi måste fixa med det oxå, därav kabelröran... 
Och för tekniknördar som vill veta mer om tvn så är den av märket Samsung, 50 tum, en smart tv (vi har tangentbord till så vi kan använda den som dator också), 3D och säkert en massa mer onödiga viktigheter :) 

Ha en skön söndag, nu blir det matshopping sen fira min pappa lite mer på eftermiddan!
KRAM
 

3 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

WOW vad snyggt med en vit tv .Kanon snyggt .Låter som en skön dag.Ha en härlig söndag .Kramar Rita ♥

Rapport till Vänfors sa...

Jäklar så fint med en vit. Jag säger detta med skam men vi har fortfarande en tjocktv...en liten:((
Vi bara måste ha en ny snart men jag vågar banne mig inte skaffa nån. herregud, det krävs ju 4 högskoleutbildningar för att begripa hur de funkar...
Ha en fin vecka.
Kram Annika

Handgjorda drömmar sa...

Vad coolt med en vit TV! Å vad platt den va :)
Tack snälla du för dina kommentarer, blir så glad - å du, jag gjorde faktiskt två mattor... så nu har jag en i varje badrum :)
Må så gott!
Kram Marie