Sidor

26 januari 2013

Brickbord


Mitt nya soffbord/brickbord!
Det liknar Tine K men är av märket rif och jag beställde det från Allrum och det var 20% rabatt så det blev billigare än de nästan 3000 kr som ett Tine K brickbord kostar. Men jag har velat ha ett sånt här bord såå länge så jag slog till (mannen inte lika nöjd men honom lyssnar vi inte på hihi).

 
Det är jättemysigt på kvällen när vi har alla ljusen tända, men jag vet inte hur jag ska lull-lulla det "snyggt och bra". Vill ju inte ha för höga 'pynt' eller blommor, då ser man ju inte tvn (har ju småbarn som vill kunna se på barnprogram).

 
Bytte till de ljusa gardinerna som jag brukar ha på sommaren men vill få in så mycket ljus som möjligt redan nu, då vintern och kylan verkar hålla i sig ett bra tag till. När jag tittar på bilden skulle jag vilja få till en fotovägg, få upp mer bilder på barnen.. Vill ha en ny matta också, den som jag har i hallen nu finns ju i större variant och den skulle göra sig bra här tror jag. Men det funkar så här också, man kan inte bara köpa och köpa för köpandets skull, även om man vill :)

 
Den här lampan är skitsnygg, och skulle också passa bra i vardagsrummet, idag har vi en skittråkig plafond. Alternativt skulle IKEAs maskrosboll vara snygg här i vardagsrummet också. Jaja, drömma kostar iallafall ingenting!
 
Snart är januari slut men vintern känns oändligt lång just nu. Men nu har vi helg och ska snart iväg till mataffären och bland annat köpa lördagsgodis till barnen.
Vad hittar ni själva på?
 
Kram
 

7 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej va fint de blev. vill också ha ett brickbord men tror inte heller att de skulle gillas av mannen hahah

Kram Camilla

Lena sa...

Ny TV och nytt bord- då har ju både make och du fått det ni önskat.
Båda är jättefina!

Kramar

Jenny sa...

Den sista lampan du visar tror jag är lika som den jag har. Eller rättare sagt, jag har tre stycken för rummet är såpass stort. Yngste sonen blev tokig när jag skulle köpa dem: Neeeej, det kommer att se ut som kinaland hemma hos oss!!!

Men jag tycker de är fina!

Kram,
Jenny

A House With A View sa...

Klart vi kör över våra män, haha!!! Höööög igenkänningsfaktor där, haha!!! Jättefina bilder från ditt mysiga vardagsrum, fräscht och ombonat! Jag tycker att du har lyckats bra att få en mysig känsla:) Brickbordet är heeelt underbart! Tips på lull lull kan ju vara en glasskål med lock (till godis, nötter), snygg kruka i svartvitt till pärlisar och en ljuslykta. Det kan vara ganska stämningsfullt att ha ett par böcker på bord också tycker jag:)

Kraaaaaaaaaam aka

Home2tiny sa...

Ursnyggt brickbord, visste inte att Rif oxå hade sådana, tack för tipset. Ha, ha ja våra män har inte mycket stt säga till om när det gäller inredningen. Kramisar Tina

Barn & Inredning sa...

Hallå sötnos.
Kika in på bloggen min.
Finns något till dig :)

Kram MAlin

frida sa...

Jättevackert bord, hur tycker du det står? Är det stabilt?