Sidor

31 december 2012

Gott nytt

 
Årets sista dag och många skriver årskrönikor och gör återblickar (men det går ju att klicka sig tillbaka i arkivet om man vill se och läsa om året som har gått :)). Jag kan säga att jag har förhoppningar och förväntningar för 2013, och det ska banne mig bli mitt år det!
 
 
Jag försökte fota min "nyårsblåsa" men dom bilderna blev så kassa men fulsnygga på nå vis, här nedan kan ni skymta hur den ser ut. En klänning (Esprit) med tunna axelband och så en 'tuff' kort kavaj över. 125 kr för båda plaggen på second hand, i jättebra skick. Jag kan tacka UnderbaraClara för intresset och tänket som jag har fått under de år som jag har läst hennes blogg, när det bland annat handlar om återanvändning, loppis och miljö. Förr har jag mest köpt böcker, lite inredning och leksaker på loppis men har nu även börjat köpa lite kläder. Varför inte, allt det som jag har köpt har varit i jättefint skick, en tvätt på det och plaggen är som 'nya'. Och jag får så mycket mer för pengarna (fler plagg) än om jag hade handlat i en butik.

 
Och jag ska framöver tänka ett par gånger extra innan jag köper nytt/klickar hem något nytt. Behöver jag verkligen den där kudden, dom där skålarna osv. Jag vet att jag har många "inspirationsbilder" från diverse butiker i min blogg men det betyder inte att jag köper allt. Ögongodis och inspiration är det inget fel med, men själv hittar jag oftast dom bästa och finaste sakerna på loppis. Eller gör om det jag har hemma. Ny färg, nytt läge osv.
 
 
Med TRE snoriga pojkar här hemma ska jag försöka få liv i dom så dom orkar med nyårsafton.
Önskar er alla ett Gott Nytt år!
Välkommen 2013!
 
kram
 
 
 

6 kommentarer:

Lena sa...

Ett gott nytt år för dej också, Helena!

Här snoras det också överallt, men mellan kl.18.00 och 01.00 ska vi vara friska!

Kramar

Hem & Drömmar sa...

Önskar även dig ett
Gott Nytt År!!

Kram Ing-Britt

Jenny sa...

Gott nytt år!

Kram,
Jenny

Anonym sa...

Gott Nytt År!
Kram Caroline

Hemmavid sa...

Gott Nytt År!

Kramen Jenny

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Kikar in för att önska dig ett gott nytt år!

Kram