Sidor

9 oktober 2012

Baka muffins
Vabdagarna fortsätter här hemma, fast just idag är lillebror frisk nog för förskola så han är där just nu. Storebror hostar och har lite feber, så vi har roat oss med att baka muffins, det var länge sen kitchen aiden användes här hemma :) Vi fyllde några med jordgubbar och choklad- mums! 


Det har blivit mycket spel och pussel de senaste dagarna, blandat med film, vila, fika och bara mys!

Ikväll ska jag och mannen gå på föreläsning, vi ska lyssna på Per Fosshaug (fd bandyspelare). "Per kommer att prata om hur det var att växa upp och att i vuxen ålder få diagnosen ADHD. Per kommer att ta oss med på en resa från tidig barndom, till vuxen ålder med eget familjeliv. Per varvar berättandet med videoavsnitt från dokumentären där han själv får sin diagnos. De flesta av oss möter människor i olika situationer, allt från jobbrelaterade till privata, där vi inte alltid förstår uppträdandet. Att lyssna på Pers erfarenheter ger förhoppningsvis kunskap om olikheter, och kunskap skapar förståelse" (ticnet) 

NU är det dags att tänka på lunchen, lillebror hämtar vi efter att han har sovit färdigt.

 KRAM på er!

1 kommentar:

Jenny sa...

Halloj!
Oj, så mycket mys! Jag kan sakna de där vab-dagarna ibland, det var mååånga år sedan... Men i fredags var jag lite ledig ;)
Mumsigt med hembakade muffins!
Ha en fin fortsättning på veckan, kram Jenny
Så fin Malena är och nordljus har ju så mycket!!!