Sidor

12 september 2012

Fin kväll och naturskola
Oj och hej du onsdag! 

Det har varit många långa dagar på jobbet, möten osv så bloggen kommer liksom inte i första hand just nu. Ikväll har vi haft vår tredje och sista utbildningsdag på 'naturskolan' (Asköviken) med jobbet och vilken härlig kväll det blev. Slog mig hur jäkla vackert det är nu, dessa sensommardagarna och kvällarna som vi har haft. Riktigt skönt att vara ute i skog och mark, njuta av lugnet och tystnaden...
Sista bilden är min och kollegans demo på en vattensnäcka som vi hittade i dammen. Vi skulle först tillverka den i naturmaterial och sen även i play-doh lera. ser mest ut som en pungråtta eller nått, men kul hade vi! OCH vi lärde oss ett och annat om vattendjur :)
Om nån vecka ska vi ut hit igen med våra 5-åringar, det ska bli himla skoj det med!

Projektet här hemma den här veckan är trappen ner till källaren som nu är färdigmålad och nu ska bara mattan på. Så bild kommer när det är klart. Allt är väl ändå bättre än furu! 

Hoppas ni har det bra, jag följer många av er på insta så man hänger med lite där nu när tiden inte riktigt räcker till allt...

KRAM

2 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hej! Vilka fina bilder och visst har det varit fina dagar. Gäller att vara ute nu och njuta innan den riktigt svarta och tråkiga tiden kommer.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Älskade pion sa...

Ser ut som att ni har haft det riktigt trevligt.;)Kram Ulrika