Sidor

16 mars 2012

Traditionellt fredagsmys

TJOHO äntligen fredag!!

Efter jobbet (jag och mannen slutade båda tidigt idag) så styrde hela familjen bilen mot Ica Maxi for some shopping. Vi var inte ensamma att tänka så. Jaja, planerar man inte bättre än så här så är det bara att gilla läget. De två minimonsterna i kundvagnen blev överlyckliga över en påse bilar och salta pinnar, "lördagsgodiset".


Mamma i familjen måste också få lite lördagsgodis som dock bara bestod av ögongodis denna gång.
 


Och helt otippat så blev det fredagsmys i form av kycklingfajitas till middag. Såå gott men att jag aldrig lär mig- sluta bygg berg som gör det svårt att stänga igen 'skalet' :) 

Och om nu någon undrar vad det blev till fredagsfikat på jobbet så titta HÄR så ser ni vad jag bjöd på. Ingen diss idag utan eftersom det är fredag så blir det bara hiss: fredagsmys!

Ha en skön fredagskväll och helg nu!
KRAM
 

3 kommentarer:

Jenny sa...

Så bra, ingen diss =) Ser supermysigt ut! Fredagskvällarna är ju så himla mysiga, kommer ihåg när jag hade mindre barn, vi dukade upp framför Disneydags, klart var det tacos på menyn ;)
Ha en supermysig helg, kram Jenny

Jenny sa...

Förresten, jag har gjort mitt kollage i picasa... Jag är ingen datahacker direkt, så jag klickar mig fram bara =)

Barn & Inredning sa...

Det låter¨som en skön start på fredagen att sluta tidigt!!
Så fint porsilin...det är därför jag slutade handla mat på Ica Maxi....jag kunde bara inte låta bli. Där finns ju såååå mycket:)
Men just nu känns det som jag skulle behöva åka dit :)

JAg fyller också för mycket i mina buritos, eller fajitas bröd.
Kram Malin