Sidor

15 mars 2012

Inför fredagen


En bild på lite kryddor i fina 'kryddburkar' som jag fick i födelsedagspresent. Lite snyggare än konservburkarna som jag brukar ha kryddorna i (på sommaren). 

Idag var det både kallt och blåsigt ute, inge skoj när vi har varit bortskämda med sol. Men på jobbet gick vi (fröknar) och barnen iväg på en mattepromenad ändå. Letade och räknade saker och ting som vi såg längs vägen. 1 skylt, 2 cyklar, 3 fönster, 4 bilar, ja ni hajjar :) 

Nu sover barnen, som för övrigt mår bra och är redo för förskola igen, och jag håller på och fixar fika till jobbet imorgon. På fredagar har vi "fredagsfika" och vi turas om att ha det och imorgon är det alltså min tur. Vissa bakar, andra köper men nåde den som glömmer bort! Ha ha :) Har en nyfiken kollega som läser bloggen så jag säger inte vad det blir. Något gott och chokladigt är det iallafall! Det blev en sväng förbi Ica Maxi för att handla det jag behövde och det blev visst lite mer än så, vilket tar mig till dagens hiss och diss;

Dagens hiss: Ica Maxi, mer än bara mat (idag blev det ett par byxor till Viktor)
Dagens diss: människor utan barn (med sig) som parkerar på familjeparkeringen!! *morr och fnys*

That's all folks, ha en trevlig kväll!

 

4 kommentarer:

Ida sa...

Äntligen får jag nån med mig i "hata-familjeparkerings-snyltar-klubben". Oftast är det par i 60-årsåldern som glider in på sista platsen framför näsan på en. Jag brukar blänga ilsket där jag kånkar mina ungar över parkeringen!

Hilla på My Woodhome sa...

Ja, det där problemaset verkar vara väldigt ICA-MAXAT! Folk är bra bekväm av sig!
Fina krukor! (även om konservburkar är snyggt å tycket jag)
Skönt att ungarna är friska igen!
Kramar å så ses" vi i helgen!
H d gött!!

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Saknar verkligen ett ICA Maxi.. Vi har ett ICA Kvantum i Söderhamn, inte riktigt lika mkt grejjer...

Fredagsfika låter lite farligt ;0) Men gott naturligtvis!! Vi har arbetslagsmöte på måndagar och onsdagar och då brukar vi turas om med fikat - men vi har gått över till "mackficka" och inte fikabröds fika..

Kramen jenny

Hem & Drömmar sa...

Hejsan vännen!
Fina krukor och örter är alltid kul att ha hemma. Tycker dock även att konservburkar är snyggt att plantera i.
Sen måste jag nog erkänna att jag är en av de som parkerar på familjeparkeringarna utan att jag har små barn med barnvagn. Detta beror dock inte på lathet utan för att jag är rädd om min bil och där slipper jag dörruppslag.
Ha en fortsatt bra kväll, kram Ing-Britt