Sidor

27 mars 2012

Påskliljor


Jag bad mannen köpa hem lite påskliljor och det gör lite skillnad med blomster ute..Det går inte att beskriva vilken glädje och lycka det är att kunna vara ute efter jobb/förskola, fastän klockan känns sent så skiner solen och barnen trivs att få leka ute. Ja sandlek lite varstans, men äh, dom måste ju få leka också... Han var duktig som samlade ihop sanden i hinken och bar tillbaka det mesta av sanden till sandlådan :)Och lite påskigt på farstukvisten också.


Har ni haft sol idag? Vi har haft lite av vart tycker jag. Sol, moln, lite blåst.
Idag har det gungat kan jag säga, det brukar göra det för mig när jag har åkt båt. Skulle ha tagit en extra dag ledigt, känns som jag har noll koll på tiden, och då har jag bara varit till Tallinn+sommartiden då. Men jag tänkte ta nån extra dag ledigt där i påsk istället :)

Dagens hiss: IDAG har jag löningsdag! Wihoo!
Dagens diss: att min nästa lediga måndag infaller på en röd dag...

Ha en god kväll ladies!
Kram

5 kommentarer:

Barn & Inredning sa...

Fint med lite blomster ....jag är oxå sugen på plantera och smycka mina krukor.

Uch...så typiskt att de den just ska infalla då...
Jaja..hur som. Då är ni alla lediga tillsammans...det blev lite hiss på den:-)

Kram Malin

Jenny sa...

Halloj vännen!
Vad mysigt med en minisemester! Jag ska försöka samla närmsta släkten och boka en liten kryssning eftersom min mamma blir 65 och tänkte ge henne det i present, uppskattat tror jag!
Fina saker du hittar på nätet, lakanen var gulliga :)Och skylten var jättefin, gillade texten skarpt!!
Härligt med ljusa vårdagar!
Mitt collage jag gjorde för ett tag sen, gjorde jag på Picasa, fråga mig inte hur, jag bara kom in där via Windows live typ ;) Och min fina fotogenlampa fick jag till julklapp ett år av äldsta dottern, från Åhléns är den!
Ha det gott, själv ska jag få jobba begärd övertid på annandag påsk... ;)Kram Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Riktigt härliga bilder:))
Kram Annika

Hemmavid sa...

Hejsan bruden!

Så fint det var med stora påskliljor.. har bara hittat såna där små - tet a tete...

Och jag håller med - det är ju underbart att kunna vara ute efter jobbet! Livet kommer liksom tillbaka när det blir vår!

Kramen jenny

Helena sa...

Här att det varit allmänt grått, blåsigt och regnigt de sista dagarna. Längtar efter solen och lite mer vårblommor! Ser ut som ni hade en mysig båtresa trots lite dåligt mående. Jag tycker om att åka på de stora båtarna och få njuta av Stockholms skärgård! Den är så vacker! kram