Sidor

5 februari 2012

Te och kaffe


Jag är ingen temänniska men när jag har ont i halsen, förkyld osv då är det baske mig gott med en varm kopp te. Men annars är jag en riktig kaffeälskare, jag dricker nog lätt 4-5 koppar om dan. Teet förvarar jag lustigt nog i en gammal kaffeplåtburk. Man kan inte ha för många burkar eller hur :)

Är det inte typiskt att man får ångest för att man inte har gjort nånting vettigt alls i helgen, som om man inte bara kan få vara sjuk. Vart jag än tittar här hemma känner jag; åh det där borde jag ta tag i, det där borde jag också göra, och det där måste jag göra osv.
Men jag ska iallafall rensa lite bland babykläderna, ett lass ska upp till Luleå.

Kikade ni på Melodifestivalen igår? Jag missade typ halva men jag gillade skarpt Loreens låt!

Näe, te var det ja...

3 kommentarer:

Barn & Inredning sa...

Fin förvaring....
Jag dricker både Te & Kaffe. Men Te dricker jag galet mycket när jag är sjuk. Precis som det är sjukdommanas dryck liksom. Finns många smaskiga te sorter. Provade på Kusmin te(köpte hem) men tjihooo så äkelpäkel det var då!!

Jo så där är jag med. Man får lov och vara sjuk...men jösses så svårt det är. Man vill ju ha gjort tusen saker under helgen när ma VÄL är ledig. Men det är ok att bara ligga och ta hand om sig SJÄLV. Jag har ändrat på det nu....fast det är ju himla svårt att låta bli.

Krya på dig nu Kram MALin

Lena sa...

Krya på dej Helena och försök blunda för allt det där du vill göra.

Vet att det inte är lätt, men det finns kvar när man orkar igen!

Kramar

Jenny sa...

Krya på dig massor, inte kul med dessa sjukdomar! Jag dricker både kaffe och te, men är ingen "kaffedrickare", inte alltid jag tar det när jag är själv hemma...
Synd att du missade ZbH-partyt, kanske var bra för plånboken ;)
Jag gillade också Loreen jättemycket faktiskt! Lite modernt, lite osvenskt, kan lyckas i ESC... Men det är ju tre deltävlingar kvar, sen andra chansen, förstår inte riktigt varför de har den, eftersom det aldrig har varit nån därifrån som vunnit hela...
Ha det gott, kram Jenny