Sidor

11 februari 2012

Onyttigheter

Choklad från IKEA

God morgon, rise and shine!

Visar lite goda onyttigheter från igår och det var svårt att inte smaka. Och när man väl har smakat så kan man inte sluta. Typ.
Jag har varit "duktig" nu i ca en månad, inte ätit godis/snacks, ingen alkohol (om det inte har varit någon speciell tillställning som t.ex igår) ätit mindre portioner, ja typ så. Inte bantat och inte tränat utan bara skurit ner på vissa saker. Jag har gått ner 3 kg, som inte är mycket och mer ska bort, men det känns som jag är på väg, på mitt sätt.
Men när det finns sånna här frestelser är det inte lätt. Men jag smakade bara lite faktiskt, och flaskan med vin som jag tog med mig? Den kom jag hem med hälften kvar i.

Idag känner jag för en tur till IKEA, känns som en ikeadag helt enkelt. Långhelg är det dessutom, ledig måndag coming up!

KRAM

2 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Mmm ja där fanns många frestelser. Vad duktig du har varit, jag försöker oxå men tycker det är väldigt svårt så jag unnar mig både det ena och det andra ;), inte konstigt att inte vågen rört sig. Däremot så rör jag mera på mig och känner faktiskt att kondisen blivit bättre alltid nåt.
Här blir det oxå ikea idag.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Hilla på My Woodhome sa...

Tror på ditt sätt ja!
Tror kroppen klarar av mer om man gör små förändringar så det inte blir rena hysterichocken.

Vad gott det ser ut! Klart man måste smaka lite:-)

IKEA...Lovely!!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram å hej!!