Sidor

3 februari 2012

Mini

Har ni provsmakat dessa små underverk? Idag efter jobbet åkte la familia till badhuset och innan hade jag svängt in på Maxi för att handla med lite mellis. Skulle ta ett paket med Tom&Jerry kex (barnens favorit) men såg dessa istället. 1. Dom kostar bara 10 kr st 2. Dom är supergoda- särskilt havrekakorna! Jag kan tänka mig dessa med en klick brieost på :)
ps. dom gick även hem hos barnen vilket är det viktigaste!

Lite halsont börjar komma smygandes, inte konstigt eftersom var och varannan på jobbet är sjuka med feber, halsont och hosta... Vill inte bli sjuk! Kanske inte så lyckat att bada idag men har man lovat barnen så har man.

Faijtas till middag och nu kikar barnen på Cars och jag ska tända en massa ljus i hela huset och bara mysa. Huvva vad kallt det är ute, här visar det just nu -15 grader.

Ha en härlig helg tjejer!

5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Dessa måste smakas ;).
Härligt med en dag i badhuset, blir sällan för oss sen flickorna blev lite större.
Klart jag ska tänka på att försöka andvända en mörkare färg på texten. Vill ju att ni med lätthet ska kunna läsa :).
Ha nu en bra helg och försök att kurera din hals. Kan varmt rekomendera panodils svartvinbärste från apoteket.
Kram Ing-Britt

Marina sa...

Vaddåå kallt vi har -27....men vilken fin Pippi-tröja din mamma stickat till "våran" bebis...
Hoppas du inte blir sjuk! Ha de bra o hälsa.
Kusin Marina från Vasa

Barn & Inredning sa...

Dessa ska prövas. Perfekt förpackningar.
Det är ju nackdelen med vårt jobb. Att man drar med sig en massa basilusker både hem och på sig själv. Trots att man jobbat där lääänge bli jag nog aldrig imum...inte jag iaf. Hihi...
Ha nu en fin fredagskväll
Kram Malin

Jenny sa...

Spännande, de ser goda ut! Lööööve ost och kex! Blir nog lite i morgon, just nu har jag inget sånt hemma, har rensat köket nyligen och då rök det lite mer än jag hade tänkt =)
Ha en fin helg du med och håller tummarna att du klarar dig från bacillerna, kram Jenny

Helena sa...

De kakorna har jag missat totalt. Måste nog provas. Vi har det också ruggigt kallt och lika kallt ser det ut att bli hela helgen. Om än inte ännu kallare. Tur att det är tomt på agendan i helgen så att man kan stanna inne i värmen. Hoppas du inte blir sjuk, se till att stoppa i dig massvis med vitaminer. Ha en härlig helg. kram