Sidor

12 februari 2012

Ibland har man mycket

God morgon!
Två söta killar ligger och gosar i Viktors säng. Det är helt sjukt vilken kärlek man känner för sina barn, nästan så man spricker :)
Tiden går som bekant väldigt fort och jag är så glad för mina lediga måndagar med dom, önskar fler kunde ta tid för att få vara hemma med sina små, om så en dag i månaden (jag har ju varannan måndag). "Tid är pengar" men det är också tid då barnen växer och utvecklas. Tid som inte kommer tillbaka.

Ibland när jag har mina rensperioder så känner jag att jag borde ha loppis här hemma (eller skulle jag köpa allt en gång till haha). Jag borde bli bättre på att använda Tradera men jag tycker det är så jobbigt att packa/skicka varorna. Blocket går väl an om man har mer/större saker som man vill bli av med.
Den här fågelburen nedan t.ex, den har jag haft ute på båda ställerna men ändå inte lyckats "bli av med". Den säljer jag för 150 kr om det är någon som är intresserad. Tror den är ca 40 hög.


Funderar på om jag skulle ha en bloppissida men det är ju det där med att packa/skicka...Men det är väl en vanesak. 
Men att beställa har jag inge problem med, haha.

Ska nog ta en runda och se vad jag har i gömmorna och se om jag får ut det på t.ex Tradera.
Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan Helena!

När mina barn var små jobbade jag treskift och var ledig var tredje vecka, perfekt tyckte vi. Numera har jag endast tvåskift och har så haft i två år, skönt att slippa så mycke nätter men saknar ledigheten.

Känner verkligen igen det dar du skriver om att sälja på tradera, gillar inte heller det där med att packa och skicka. Har funderat på att hyra ett bord på någon större loppis men vill inte själv stå där och sälja ;).
Din fågelbur var fin och lite konstigt tycker jag allt att det är att ingen nappat.

Ha de gott, kram Ing-Britt

Rose Cottage sa...

Hej, håller med dig om att det är skönt och vara hemma med barnen, jag jobbade bara halvtid när de var små och så mycket gott jag har haft av det nu när de är större och en är halvt utflugen.
Tiden går så snabbt!
För hade jag loppis en gång om året här hemma, kanon, men konstigt nog hinner jag inte med det längre, eller så tryter orken när man kommer halvvägs eller som du säger när det ska packas...
Kram Ulrika

Lena sa...

Just idag såg jag att det ska vara bakluckeloppis här i närheten nästa helg och jag funderar på att vara med.
Ett tips för dej, kanske?

Fina barn du har!

Kramar

Hemmavid sa...

Hejsan!

Men så söta de är, era gossar!

Här har du en som äääälskar fågelburar! Den är ju bedårande! Om du orkar packa och skicka den till Hälsingland så köper jag den gärna!

Kramen Jenny