Sidor

26 januari 2012

Ny stol

God kväll alla godingar där ute!

Min tvådagarsutbildning avslutade jag med att svänga förbi en loppis innan jag styrde kosan hem. Hittade som vanligt en massa böcker och denna barnstol som i storleken passar skolbänken mycket bättre än den förra (som var en vanlig vuxenstol egentligen). Nu är bilden för mörk för att göra stolen rättvis i färgen men den ska slipas och målas om iallafall så haha. Funderar på vit (nähe) eller svart eftersom rummet i sig består i huvudsak har färgerna vitt, svart och grönt. Hmm eller kanske en grön stol...?

Egentligen så behöver inte Hannes någon skolbänk med stol i sitt rum, det är ju Viktor som i första hand kommer att behöva dessa möbler när den stunden kommer. Men- dom gör sig sååå bra här inne så jag får helt enkelt hitta nått annat till Viktor. Hannes rum är litet-alltså mindre möbler, Viktors rum är lite större så dit vill jag hitta ett mer vanligt skrivbord sen.

Snart är det helg, och långhelg dessutom (ledig måndag också). Hoppas barnen står emot förkylningen som båda bär, lite hosta och snoriga men ännu ingen feber. Hannes har fortfarande utslag så mannen tog honom till läkaren idag. Vi får se om medicinen som han fick hjälper. Svårt att säga vad utslagen kan bero på...

NU lite läsning!
Kram!

4 kommentarer:

Lena sa...

Vad tyckte du om PIM?
Jag är examinator för vår förskoleenhet och på måndag ska de första pimmarna examineras med diplom och visning av uppgifter. På onsdag drar nästa gäng igång och fyra veckor senare sista gänget. Grupperna har 14 veckor på sig att bli klara till nivå tre.
När vi är klara har jag examinerat ca 60 pedagoger och sett många kreativa uppgifter.

Ha en skön helg, hoppas barnen får vara friska!

Kramar

Hem & Drömmar sa...

Gokväll!
Härligt att få med sig lite bra saker när man varit på loppis. Jag tror att stolen skulle göra sig riktigt bra i svart.
Ha nu en bra fredag och helg. Håller tummarna att ni får vara friska, kram Ing-Britt

Hemmavid sa...

Hejsan!

Jättecharmig stol - den blir nog fin oavsett vilken färg du väljer att måla den i!

Kramen Jenny

Älskade pion sa...

Jag var också och "loppade" igår,gjorde två härliga fynd.Visar senare.;)Ha en skön helg.kram Ulrika