Sidor

24 januari 2012

Hmm..

En bild från arkivet, tagen när jag var iväg på Selmas spa förra året. Älskar pelargoner, men helst ska dom vara vita eller rosa :)

Det blir sällan som man har tänkt sig, ännu mer så som småbarnsförälder. Lilleman har ett par dagar nu dragits med, vad vi tror, nässelutslag, och i morse hade han utslagen redan från morgon. Dom kommer och går, och han har dom på olika platser (än så länge bara på benen) och så kliar han på dom. Och en förkylning på det, så det fick bli en stanna-hemma-dag. Jag ringde rådgivningen och fortgår det/blir värre så tyckte hon att vi ska uppsöka läkare för koll.

Avvaktar...
Nån som har erfarenhet av sånt här?


3 kommentarer:

Barn & Inredning sa...

Jag har ingen erfarenhet så av det. Men Lilleman han får alltid nesselutslag ca: 3dagar innan han blir sjuk. Oftast förkylning då. Hosta och snuvig. Sällan feber. HAn får mest utslag på armar ansiktet, ryggen & magen.
HAn har haft det sen han var liten bebis. Vi uppsökte läkare när han var bebis. Och de tog alla tester som de kunde. Men ingen allergi. Så vi själv även BVC kopplade till att när ett virus var på gång så ficka han detta.
Oftast när viruset brytit ut försvann nässelutslagen.
Konstigt...men bra förvarning .
Hoppas han snart blir bättre.
Kram Malin

Hemmavid sa...

Hej..

Jobbigt med sjuka barn. Och jobbigt med kliande utslag.. Hoppas ni får bukt med det!

Kramen Jenny

Linda sa...

Ha ha ha... Rådgivningen! Trodde nästan det var jag du menade ;)...
Skönt att det ordnade sig, håller tummarna för lilleman...