Sidor

19 januari 2012

Flytt och reflektion


Goder kväll!

Hoppas inte mina föräldrar misstycker nu men som det verkar så är det klart att dom ska flytta till en annan lägenhet, dom hittade en annons som låg ute på Blocket. Och det man ser av bilderna så ser det himla tjusigt och fräscht ut (allt är nyrenoverat). Och jag tror att lite av min smak och intresse för inredning har smittat av sig på mamma (eller har jag fått det från mamma?!). För det lilla jag ser av köket på bilden så är det ett kök som jag själv skulle vilja ha!
Flyttlass i april och jag är jätteglad att dom har hittat något där dom förhoppningsvis kommer att trivas!

Idag har jag även bokat en Tallinnkryssning som skall göras med mina föräldrar och min bror med familj. Mamma fyller 70 och jag blir 35 (men det är ju inget att fira), och vi fyller med två veckors mellanrum. Kul att komma iväg "hela" familjen och ungarna kommer nog att bo i bollhavet :)

Tack för alla kommentarer ni tar er tid att skriva, och extra kul att läsa hur ni gör med träningen, ni med småbarn. Jag har aldrig varit en träningsmänniska och att träna nu med småbarn gör det lite svårare- men självklart så går allt att lösa! Men jag är ju så fjompig som mamma som inte vill missa någon tid med ungarna, för jag tycker dom går så långa dagar på förskolan och sen är det bara middag, kvällsbestyr och nattning. Att ta den tiden för att träna...Men ja jag vet, dom har en pappa också och man kan t.ex köra varannan gång (eftersom vi båda jobbar "svenssontider").
Just nu är lilleman rätt besvärlig vid läggning så vi lägger ju varsitt barn och så kör vi varannan gång med nattning. Blir ju en utmaning att ta båda själv ;)
Men äh, det blir bra- det finns inga hinder bara möjligheter!

Imorgon är jag ledig och får leka hela dagen med barnen för att på kvällen leka med mina kollegor, god mat och gott vin väntar!

KRAM

3 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Ser jättemysigt ut!

Ja du, hur ska man göra för att hinna träna? Jag har bara ett svar: Prioritera träningen! Du kommer aldrig få tiden till det om du inte prioriterar det! Lättare sagt än gjort dock...

Lycka till!
/Frida

Hemmavid sa...

Halloj!

Så skoj att åka till Tallin. Jättefin stad - hoppas att ni får bra väder.

Vi var där i februari för två år sedan, och då var det SKITKALLT och blåsigt, vilket var mindre skoj..

Kramen Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Såg riktigt fint ut, de kan inte bli annat än nöjda:)
Kram Annika