Sidor

4 januari 2012

Flashback
Jag gjorde en tillbakablick i en massa bildmappar som ligger i datorn och jag tror att nånstans här började jag fota "inredningsbilder" till just bloggen. Jag beundrar alla er som vet exakt när ni började blogga och därmed hur länge ni har bloggat, men jag har haft många olika bloggar med olika fokus. Denna blogg började under ett annat namn som jag sen bytte, och många inlägg har raderats under resans gång då jag vill försöka hålla fokuset på hus/renovering/hem/inredning.

Dessa bilder är tagna i juni 2009 (med vanlig digitalkamera), och rummet är idag Hannes barnrum som användes som "förvaringsrum". Man kan tro att det är ett gästrum men ni ser väl verktygslådan till vänster på sista bilden och diverse andra renoveringsprylar :)
Om man kunde titta ut genom fönstret skulle ni se en vallgrav för det var under denna period som vi dränerade huset.

Ja man kan inte bli annat än nostalgisk när man kikar på gamla bilder, och jag är så glad att jag förevigar många av dom på bloggen. Ett minne för livet- om nu inte blogger/internet kraschar :)

4 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Läste idag (hos snäckskalsdalen) attt man kan trycka upp sin blogg i bokform, bra tips om amn inte litar på cyberspace!!!

Mvh
Frida

Jenny sa...

Hejsan!
Ja, visst är det kul att se tillbaka, jag har inte superkoll heller på hur länge och så, iofs kan jag nog se efter, har ju den gamla bloggen kvar...
Kul att göra bok, som den översta kommentatorn tipsar om!
Ha en mysig trettondagsafton, kram Jenny

Barn & Inredning sa...

Ja visst blir man nostalgisk när de gamla bilderna dyker upp eller letas fram.
Jag har inte riktigt koll heller. Men jag har bara haft denna blogg så det är lätt att kolla tillbaka.

Kram Malin

Lena sa...

Men du, du har varit på blogger sedan maj 2009 om jag läst rätt!
Då hade jag inte ens läst en enda blogg, tror jag läste den första för drygt ett år sedan! Och jag är så glad att jag hittade till denna inspirerande värld!

Glad blir jag också för dina kommentarer, gissa vad som hände med mej när du skrev om julgransfötter i betong?!

Kramar