Sidor

6 december 2011

Jul i barnrummen?


Nystädat i lillebrors rum (här inne leker dom faktiskt inte så mycket)..


..och nystädat i storebrors rum (förutom HELA huset så leks det rätt flitigt här inne också)

Ser ni den vita korgen nedanför sängen på sista bilden? SÅÅ bra att ha som "uppsamlare" när jag kör städrajder i t.ex vardagsrummet. Detta eviga plockande! :)
En cykelkorg på elementet får agera som bokhylla för de aktuella godnattsagorna.

Det slog mig att jag har inte julpyntat i barnens rum, ja utöver advenstjärnorna i bådas fönster. Hur gör ni med (små)barn, julpyntar ni i barnrummen? Och med vad?

Idag har jag ledig dag med barnen, och vi kommer att skrota runt i pyjamas hela dagen skulle jag tro. Morgonpigga barn (kl 05...gäääääsp) nån är lite snorig, nån hade feber igår, en är blank om ögonen och just nu är båda rätt trötta- som mamma. Skönt då att vi inte har några måsten!

I bloggvärlden verkar många vara upptagna med förberedelser med bak och mat inför julen, och även om vi ska ha julen hemma hos oss känner jag; vad ska/kan jag förbereda NU? Rulla köttbullar ska jag göra i helgen, och lite bakverk kanske man kan göra men mycket "lejer vi bort" eftersom det blir en form av knytis på julafton. Men krutet blir nog JULGODIS, så jag måste hitta och få en massa bra recept! Knäck och ischoklad gillar jag inte men det finns nog en massa annat gott!

Ute är det soligt och kallt och ett tunt tunt lager med vitt på backen- närmaste julkänsla hittills :)

KRAM

4 kommentarer:

PunainenTupa sa...

Fint.

Therese sa...

i dotterns rum blir det adventsljusstake o julgardiner sen brukar hon få välja några tomtar att placera på valfri plats(oftast i hennes fönster..)

julgodis hemma hos oss: polkagrisbräck med vitchoklad, rocky road fudge, ischoklad, leilas smörkola, pepparkakskola, knäck, mozartkulor m nougat, päronmarsipan o vit choklad.. osv osv :)

Hemmavid sa...

Så fint och städat det var på barnrummen.. så ser det nästan ALDRIG ut i mina barns rum.. Nu är ju de liiite större (10 och snart 8) och jag försöker lägga över mer och mer ansvar på dem själva...

Ha en fin kväll!
Kramen Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Dina barn har verkligen fina rum, så smakfulla och mysiga:)
Kram Annika