Sidor

13 oktober 2011

Mycket snyggt på Lindex

På sistone har jag hittat mycket av mina kläder på Lindex, ja både mina och barnens. Jag kikade nyss på deras hemsida men hittade inte bilder på just det JAG har köpt, men lite annat ögongodis hittade jag. Mina nya vantar fotade jag dock själv. Lagom höstvantar.
Många av Lindex kläder påminner om Brantingkläderna, men till ett mycket bättre pris ;)


Vart handlar ni själva era kläder? Nån favoritbutik/nätbutik?

6 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Jag handlar en hel del på Lindex, men nu sist när jag hade ett presentkort så blev jag lite besviken att de inte hade just de plaggen du visar.
Jag letade byxor, men det fanns inga storlekar. Det blev en mysig rosa sjal och ett par långa strumpor istället!

Trevlig kväll!
Kram Helena

Grodmamman sa...

Får nog ta en sväng till Lindex imorgon. Gillar Brantings kläder och har några från dem, men jag gillar inte deras priser. Tur att de finns med på rea emellanåt!:)
Kram

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Jag handlar mina kläder lite var stans men favoritmärket är nog Bondelid från mq. Den långklänningen du visar från Lindex har jag sneglat länge på :).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Jenny sa...

Oj, så mycket fint du hittat! Jag handlar rätt mycket på lindex faktiskt. Annars har jag nog inget speciellt sådär, bara det ser snyggt ut och sitter bra, klart det finns fina märkeskläder som man drömmer om, men då är det ju bra att de stora klädkedjorna "härmar" dem =)
Ha en härlig fredag, kram Jenny

Petra-Lantlig Charm sa...

Får nog säga att Lindex med är min favoritbutik just nu och har varit ett tag. Bra priser, snygga kläder och bra storlekar!!
Den klänningen/tunikan längst upp gillade jag massor. Synd man har shoppingförbud just nu bara, fniss!!

Ha en skön helg!

Kram petra

Anna sa...

Hej!
Kikar in på din fina blogg för första gången! LIndex har mycket fint i år! Jag har fastnat för alla deras härligt röda koftor ch stickade tröjor!