Sidor

3 oktober 2011

Bland skog och sängkläder

En tur i skog och mark bidde det idag. Barnen hittade bland annat en skalbagge (som Viktor sekunden efter bilden stampade på - stackars bagge). Dom hittade även "blåa vinbär" (=blåbär) som dom mumsade på. Vi plockade även löv som ska användas som pysselmaterial. Skönt med en promenad!


Här är det nya som jag shoppade idag, nya sängkläder till vårat sovrum- vilken skillnad det gör ändå, och det var ett tag sen det inhandlades sådant. Det var halva priset så jag passade på! Nu ska det sovas gott inatt!

Hmm hade jag haft tid innan jag tog bilden hade jag "stylat" bort t.ex den fula furustolen men det är Tobbes "slänga-kläder-i-en-hög-stol" (men jag ska inte säga något för jag har min stol på andra sidan sängen haha). Finns förmodligen snyggare varianter men inget som står på priolistan just nu!

De stora svartvita fotona på bilden är favorittavlorna här hemma, älskar dom! Dom är fotade av bästa vännens man Patrik Hellström.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen ta tag i lite vardagliga bestyr :)

1 kommentar:

Hemmavid sa...

Hej!

Vilka härliga bilder - både på barnen i blåbäärsskogen och från ert sovrum.

Nya sängkläder är väl vardagslyx! Att man inte unnar sig det oftare? En stol i hörnet bredvid sängen vore kanske inte så dumt - då slipper de ligga på golvet.. host, host..

Kramen jenny