Sidor

27 september 2011

Ska det va en väska till?


Jag är verkligen INTE en väsktjej, inte en skotjej heller för den delen. Men för att förtydliga för bland annat min käre make som tycker annorlunda; jag må HA väskor men jag ANVÄNDER dom inte. Ungefär samma lika med skor, jag har en del skor men jag använder oftast bara favoritpjuxen.

Det är så snyggt med väskor, jag tycker det- fast på andra. Men själv tycker jag att dom är i vägen, osköna, och så har jag flaskhalsaxlar på det (dom glider bara av axeln haha). Oftast har jag det jag behöver i jackfickorna. Problemet är bara när jag INTE har jacka och när jag har leggings/tunika på mig- vad lägger jag grejerna då?!

Nu när jag är tillbaka i arbetslivet och inte kan använda mig utav skötväskan ;) så försöker jag att använda handväska. De få jag hade hemma- mja de funkar men helst vill jag hitta nån ny bra! På loppis har jag faktiskt hittat 3 st olika, den senaste på bild (20 kr). Den är i manchestertyg och har stora fickor runtom- min nya mobil passar perfekt i dom fickorna, bra när man vill ha den nära till hands och inte vill rota runt I väskan (i bilen, på möten osv).

Jag vill faktiskt inte lägga en förmögenhet på en väska och jag har upptäckt att ibland hittar man på loppisar även när det gäller väskor.

Hur har ni det med väskor- har ni en till alla tillfällen, har ni olika, samlar ni eller helst ingen alls?

6 kommentarer:

Lena sa...

Jag söker ständigt efter den optimala väskan vilket betyder att jag har en ansenlig samling i garderoberna!
Den ska ha ett dragkedsfack på "baksidan" för plånboken, stora och små ytterfack för nycklar, läppstift och mobil och vara så rymlig inuti att det går att ner ett A4-block.
Dessutom måste den vara svart med "guldiga" kedjor och detaljer.

Får nog designa en själv!

Kramar

Jenny sa...

Hejsan! Grattis till dina nya följare, kul =)
Jag har inte så många väskor, mest tråkiga svarta, praktiska, men drömmer om många snygga... Men där sätter plånboken stopp.. :(
Samma med skor, man drömmer om att trippa runt i snygga skor med klack som Carrie i SATC, men praktiska, sköna är ju det som går mest... Har flera Converse, supersköna...
Ha en skön onsdag, kram Jenny, nu tillbaka till Idol och de tokduktiga tjejerna =)

Hem & Drömmar sa...

Är nog som du en flaskhals så jag gillar inte heller väskor men fastnar gärna för dem i affären eller på andra ;).
Kram Ing-Britt

Grodmamman sa...

Jag köper en som jag tycker är den optimala väskan, har den tills den går sönder och sedan köper jag en ny!:) Nu köpte jag en ny när jag var i Stockholm, bara för att jag tyckte om den och vad händer??? Jo, den ligger fortfarande i påsen i vår klädkammare, för den gamla fungerar ju fortfarande!!!
Kram

Älskade pion sa...

Snygg,visst är det roligt med väskor till olika tillfällen.Har ett par stycken jag med.;)Ha en skön dag.Kram Ulrika

Linda sa...

Åhh... Mig känner du... Älskar väskor! Och precis som du vill jag inte lägga en förmögenhet..
Kommer du ihåg på den gamla goda tiden då jag hade handväska och du lade dina saker i den? Eller den gången du hällde ut allt för att hotta mobilen på botten? *fniss*
Ärligt kan jag nog erkänna att jag har en aning för många som bara ligger i garderoben, men jag måste ha lite olika storlekar, olika mönster och färger för alla tillfällen!