Sidor

12 september 2011

Den nya leksaken


i lilla köksfönstret, fotat och redigerat med nya telefonen

Både jag och Tobbe köpte varsin Samsung galaxy i torsdags (ja vi som har varit så emot dessa ifånliknande grejer osv). Men eftersom min gamla telefon helt hade ballat ur, högtalaren var spräckt, kameran funkade ibland mm- ja det var helt enkelt dags för en ny. Så det var bara att kika 1. vad som fanns på marknaden 2. vad har jag för behov och 3. pris.

Det är ju bara att inse att det är dessa touchtelefoner som gäller. Men så länge jag kan smsa, mmsa och ringa så är jag nöjd. När jag skulle svara i telefonen första gången var ju ett projekt i sig haha :)
Men man lär väl sig..

Och dessa appar. Först tänkte jag, nä va sjutton ska jag med sånt till, jag har ju datorn om jag ska kolla eller göra något på nätet. Sen hittade jag bloggerappen. Och fotoappar... Men att skriva på mobilen är bökigt, ovant. Litet. Men det är väl också en vaensak antar jag.

Min käre man blev mobilnörd på en gång haha. Han hittade en massa spel och just nu är han helt fast i wordfeud eller vad det nu heter. Jag har alltid tyckt att folk som spelar diverse spel på mobiler och datorer/tv är folk utan liv, ensamma själar som inte lever i verkligheten, och nu har jag en man som spelar mobilspel :)
Ja vad säger man...tiderna förändras. Snart skaffar jag väl FB också haha..

Teknik i all ära men den får inte bli större eller viktigare än 'IRL'. Familj. Vänner. Det sociala. Det verkliga, det riktiga. Det faktiska livet.

Vad tycker ni, om mobiler, nätet osv?

4 kommentarer:

Älskade pion sa...

Grattis till nya telefonen.;)Min gubbe sitter också och spelar "nåt" på telefonen,har aldrig frågat vad det är ,men det är tydligen jätteintressant.;)Kan väll tycka att det blir liiiiite för mycket spelande ibland...-Måste bara......nej det måste du INTE.;)Ha en bra dag vännen.Kram Ulrika

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Vad duktig du är som klarar att blogga från mobilen och tom redigera dina bilder. Får jag fråga vad du andvänder för app?
Kan tycka att det blir lite mycke mobil, data osv ibland men jag gillar det. Skulle nog få abstinens utan min kära dator hihi..
Ha de gott, kram Ing-Britt

Linda sa...

Söta vän! Ta och ladda ner What's app så vi kan messa JÄMT!
Tack för en trevlig stund i morse... Behövde verkligen lite Helena tid...
Du är bäst min vän, puss på dig..
Ps: mkt mumsiga äpplen!

Linda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.