Sidor

28 augusti 2011

PS

Vi har länge velat ha en ny tv-bänk i vardagsrummet om inte annat hade jag tankar på att måla om den befintliga. Men när jag såg detta ps skåp i IKEA katalogen så kände jag bara: VILL HA!
1. Den är vit. 2. Den här är inte lika djup som den vi har. 3. Låsbara dörrar (bra när man har småbarn som ALLTID river bland dvd-filmerna).

Så jag började med att slänga ut den gamla på Blocket ikväll. Och napp direkt! Så blir vi av med den imorrn så åker jag direkt till IKEA :)

Även barnvagnen sålde vi i veckan, så affärerna går bra och jag säger bara- tack för Blocket!

6 kommentarer:

Lena sa...

I vintras sålde jag min gamla soffa på Blocket, det var förta gången jag sålde något där. Det gick snabbt och därför la jag in vårt tassbadkar också. Det såldes lika snabbt!

Så kul och bra att det finns!

Hoppas du kan få åka till IKEA snart, PS-skåpet är så snyggt!

Kramar

Hem & Drömmar sa...

PS-skåpet är riktigt snyggt. Hade ett rött i barnkammaren när Evelin var liten, tyvärr sålde vi det på blocket. Skulle ha lackat om det bara.
Ha de gott och lycka till med affärerna, kram Ing-Britt

Lantligt i smultronbacken sa...

Hihihi, vi hade precis samma bekymmer för ett halvår sedan. Men jag hade turen att få tag i (100kr) en gammal skänk som jag målade vit coh blev såååå snygg och praktisk som tv bänk. Men jag vill ändå ha denna skönhet från Ikea och ha som förvaring i ett annat rum. Jag kikade på den i fredags när jag var där och den kommer troligen att inhandlas nästa gång.

Kram Teres

Elin Lundgren sa...

Jag har ett vitt sånt sedan länge. Det är snyggt och enkelt.

Älskade pion sa...

Den där är sååååå snygg,har också tittat på den.Får kanske se en bild på hur den ser ut hemma hos dig.;)Kram Ulrika

Jenny sa...

Hej Helena!
Funkar utmärkt som tv-bänk, vi har en likadan:)

Ha en trevlig vecka!

Kraam Jenny