Sidor

20 juli 2011

Idag

Idag har lilla lantisen faktiskt strosat på STAN- och shoppat lite kläder till MIG. Inget till barnen, inga inredningsprylar som jag annars lägger "dom extra pengarna som jag inte har" på. Det blev en söt enkel klänning och en fräsig tunika. Båda var på rea.
Sen shoppade jag lite till kalaset som vår blivande 3åring snart ska ha :)
Me love Panduro!
Och det var läääänge sen jag strosade på stan, det händer inte ofta. Kanske 1-2 ggr på ett år. Nätshopping är så mycket bättre, slippa trängsel och köer hehe.

Vi är förresten kattvakt åt grannens katter- och 5 helt underbara kattungar!! Sååå himla små och söta! Vore jag inte allergisk så skulle lätt en kissekatt få följa med mig hem :)Mannen är borta på grabbkväll och jag får ha datorn för mig själv och ska läsa lite bloggar nu tänkte jag, se vad ni har haft för er! Sen ska jag boka en kryssning också.
Ha en trevlig kväll!

4 kommentarer:

Elin sa...

Fin tunika! Urgulliga kattisar! Roliga kalasgrejer.

Systrarna Hjertén sa...

Låter som en trevlig dag, skulle behöva en sån själv! Nätshopping blir det mycket här också, men när de ska köpas byxor då vill jag PROVA!!

MVh
Frida

Hem & Drömmar sa...

Men ojoj sååå söta små missar, förstår att du gärna skulle velat haft en om inte....

En dag på stan är inte helt fel om man får ta det i sin egen takt och ev vila med en kopp latte på en mysig uteservering :).
Dina nya kläder såg riktigt bekväma ut och den blå linneklänningen fastnade jag lite extra för.

Ha en bra kväll, kram Ing-Britt

Linda sa...

Jag kan ta en kisse!! :)