Sidor

5 maj 2011

MatlagningDet här med att laga mat är ju inte direkt en favoritsysselsättning- hellre bakar jag. Nästan diskar hellre :) Men det är klart att jag kan, jag menar hur svårt kan det vara att följa ett recept?! Och det gjorde jag igår som synes. Icas tidning Buffé hade massa bra recept som vi har och ska prova, kul med "nya" maträtter! Och skoja inte att min Thaigryta med kyckling blev en stor hit- framförallt hos Viktor. Jag tror han åt 4 portioner "mer mamma- mera mat"!

Sen är det så käckt att kunna fästa receptet på "kaklet" så jag ser vad jag ska ha i, än att springa fram och tillbaka till boken/receptet (har jag den brevid spisen blir den alltid nersölad haha). "Kaklet" är en vitlackad plåt som dessutom fungerar som magnettavla och fungerar som whiteboard om man vill det (skriva små meddelanden på t.ex).

Jaja, nu ska jag åka iväg till jobbet- hoppas det är varmare ute idag, nu räcker det med "kyla"!!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Haha, det finns inget som gör att jag skulle diska hellre!!! Även om jag inte heller har matlagning på favoritlistan.
Skoja inte! =) =) Jag måste också prova grytan, var det senaste numret?
Värmen verkar vara på väg tillbaka, nu tycker jag att det räcker med kyla! Vi har nog ganska lika väder, bor ju inte så långt ifrån varandra.
Ha en bra dag, kram Jenny

Svarta tassar i vit soffa sa...

Visst är det kul med nya recept!
Lusten att laga mat och vara kreativ vad gäller nya recept m.m går i vågor här hemma. Alltför ofta så fastnar jag i gamla vanliga invanda recept.
Kram
Jenny