Sidor

17 maj 2011

Knoppande altan


När jag städade ute på altanen tidigare och dammög så upptäckte jag att det blommar och gror lite varstans. Jordgubbsplantan, mina pellisar, mina örter (eller säger man kryddor?) som jag har planterat. Altanen är ett bra växthus. Så jag fick avbryta och fota lite- skönt med en paus :)

Medans Hannes sov (sover ännu) slog jag på tvn medan jag laddade in bilder i datorn och hamnade framför filmen Precious. Har ni sett den? Nu hann jag inte se från början och inte ens hela men helt plötsligt så rullade några tårar nerför kinden, så himla gripande film! Den måste jag se igen- från början. Jag får ladda med näsdukar!

Nu- på med regnkläderna och hämta Viktor!

3 kommentarer:

isa sa...

Hej gumman!!! jag har avrit usel på att komentera inen hos dig men förljt bloggen slaviskt ändå ;) Ska bättra mig!!!! Satan vilket fint bio rum ni har gjort och vilken hejare du är på att teckna. Tycker att du ska rama in dem i ett kollage och ah på en av väggarna för du är grym. Det där med att du av duktig kan du glöma du är lika duktig nu på att teckna!!! Dock är nog tiden en aningen begränsad nu ;) Jösses av sommrigt med blommande jordgubbar :) Här öser regnet ner och snare höst känsla väller över mig i dag.. Kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad härligt att det knoppar för fullt hos dig. Här blommar det med, det är så underbart att se

Kram Teres

Jenny sa...

Halloj!!!
Vad fint det blev i bio-rummet! Superskönt att se på film där kan jag tro ;)
Härliga bilder på alla knoppar och växter, nu är sommaren i full blom snart :)
Kram Jenny