Sidor

19 april 2011

Blå semester

Det slog mig att denna sommar blir den sista sommaren som "långledig" (föräldraledig) sen blir det vanliga svenssonsemestrar på ca 4 veckor (plus eller minus). Har precis tillbringat en stund på Fritidsresors sida och drömt mig bort. Vilka ställen, vilka hotell det finns där ute! Se bara bilderna ovan, tänk att bo så här på sin semester!
Och vad lyxigt det vore att bo all inclusive, det har jag nog aldrig gjort nångång.
Men vi har ju underbara Kroatien där "vi" (svärföräldrarna) har eget hus (2 lgh) och tillbringa semester där är ju helt klart mer värt pengarna. 1 vecka all inclusive på Mallis kostar mkt mer än 3 veckor för oss i Kroatien. Men vill man ha all inclusvie och pool ja...Och Bamseclub och tusentals andra nordbor..
Men drömma får man :)

4 kommentarer:

isa sa...

Hej gumman!!! Hur står det till?? Mår du bra?? Nu är vi hemma igen :)
Vilka härliga bilder dem får mig att längta tillbaka till vårat hotell. Förstår att ni häldre väljer att åka till kroatsien det kallar jag lyx att ha tillgång till det!!!!! Allinclusiv är inte så lyxigt som det låter och ganska enformigt men skönt när man åker hela familjen och slipper laga mat och krångla. För att resa med barn är ju inte en dans på rosor ;)
Åååå samma gäller för mig!!! Börjar jobba i höst och ella har änterligen fått dagisplats :) Kramar i massor!!!

Elin Lundgren sa...

Tips på läsning om all inclusive:
http://www.globalutmaning.se/?p=2220

Elin sa...

Jag måste fortfarande trycka skicka kommentar tre gånger. Störigt va?

Helena sa...

Isa- välkommen hem!
Och Elin- ptja inte störigt för mig men självklart drygt om fler har problem med att kommentera här. Testa igen om det blev nå skillnad när jag bytte till "pop-up" kommentarer. Annars vet jag inte vad jag kan göra åt problemet..