Sidor

25 mars 2011

Mobilbilder på altan

Åhh som jag längtar efter sommar nu så jag kan plocka fram däckstolarna och ha dom under päronträdet...!

Det är knappt så man kommer ihåg hur det såg ut innan soldäcket. Här gjuter Tobbe plintar för fullt :)

Och altanen sen... Så här såg bygget ut typ halvvägs.. Vilket jobb han har gjort min karl och det är ju nästan klart nu ;) Bara två småfönster som ska på plats och så ska allt målas i år-igen. (mer bilder finns att se under kategori "altan"). Här nedan ser man det gamla skabbiga taket men det är 'burteväck' nu! Får ta lite nya bilder från samma vinkel så man ser skillnaden :)

Fredagkväll och medan Tobbe nattar Viktor sitter jag och går genom en massa gamla bilder, bland annat mobilbilder. Hittade dessa och så finns det sjukt mycket mer som har med renoveringen att göra så jag har material till renoveringsinlägg om man säger så!
Annars är dagsformen inte helt på topp, lite snorig och tung i huvudet så det blir att krypa upp i soffan och "svenssonkolla" på Let's dance (nu när På spåret är slut). God kväll!

1 kommentar:

Linda - Allt och/eller Inget sa...

Vad roligt att du lämnade en kommentar hos mig så jag kunde hitta till din fina blogg också! Roligt att läsa om ert altanbygge, jag har ju precis genomgått det också. Så underbart det ser ut där vid päronträdet! Jag får vänta några år innan vår tomt växer till sig, den blev så gott som jämnad med marken i samband med dräneringen. Allt är på gott och ont :)