Sidor

18 februari 2011

Vilken stil


Jag fick frågan vad jag/vi har för stil hemma och som jag har skrivit förut så är det omöjligt för mig att placera våran stil i ett fack i den frågan. När jag själv tittar på de två bilderna ovan är det som natt och dag och ändå så är det från ett och samma hem.
Egentligen är det ganska enkelt, jag vill omges av sådant som jag tycker om, sen vad det är, vilken "stil" det är osv kvittar, huvudsaken är ju att jag (vi) trivs och gillar det! Jag inspireras av mycket; tidningar, bloggar, inredningsaffärer, olika miljöer osv och utav allt det försöker jag skapa ett hem för oss. Och ja det är jag som står för 'piffandet' medan min man står för byggandet :)
Och till sist vill jag bara säga att jag är en enkel amatör när det gäller inredning, stilar och trender mm. Jag kör mitt race och följer inga trender utan jag och våran "stil" är som bloggbeskrivningen säger- en blandning av nytt, gammalt, modernt och lantligt!

2 kommentarer:

Ida sa...

Jag tycker du gör rätt som kör "ditt race". Jag gillar inte riktigt hem där allt är precis matchat och inte en enda grej sticker ut. Att rummen går i olika stil är ju bara kul. Sedan kan man ju matcha utan att abolut hålla sig till en speciell stil.

Helena sa...

Håller med :)
Lite så som jag tänker, jag kanske inte matchar allt "stilmässigt" men jag försöker hålla mig inom de färgskalor jag har här hemma, vill inte blanda alltför mycket med färgerna :) En ljus bas med rött som accent- i huvudsak iallafall, haha!