Sidor

18 september 2010

Rensa röja städa

Äntligen börjar vi bli av med lite möbler som vi har haft ute på blocket bland annat. Tobbes gamla säng blev vi av med förra helgen- köptes av en kändis faktiskt...! Att en kändis köper begagnat när han säkerligen har råd med nytt, men hey, vad gör det! En fin óch bra säng fick han/dom!

Idag har vi- ja Tobbe och Viktor, kört två vändor med gulon till återbruket- ni som vet hur mycket den bilen sväljer kan ju ana hur mycket s-k-i-t vi blev av med! Skönt! Vi rensade i garaget bland annat. Nu återstår källaren...

Appråpå källaren och kommande renoveringsplaner; efter att vi har tömt och rensat källaren på skräp/skit (allt som ska kastas) så ska vi ta tag i de två rummen "janis rum" och "mitt gamla rum" som de fortfarande heter haha. Men när dom är klara så kommer de att heta arbetsrum/förråd och sällskapsrum/biorum! Sist gör vi badrum/relax (med bastu, badkar, dusch och toalett).

Så när vi har tömt och rensat så ska allt som ska sparas stuvas undan i det blivande badrummet sen så gör vi de två rummen typ samtidigt- blir mer smidigt så, med målning osv.

Ja planera går ju, tänka och drömma...sen gäller det att komma till skott!

Inga kommentarer: