Sidor

10 maj 2010

Hallen del 476

Tobbe jobbade nästan nonstop i helgen för att få hallen "klar" och det blev så himla bra och fint! Nu är det finslipet kvar, fixa innerdörrarna, en svart list på 'muren', koppla in spottarna (elen), lägga ett svart golv och sen såklart inredningen- min avdelning!

Det blir denna hatthylla med tillhörande skohylla från Rusta, av allt vi har kikat på så är denna mest prisvärd och den snyggaste.
Till höger i bloggen ser ni en glimt av fototapeten som vi har på källartrappsväggen. Är så nöjd med den! Av spilltapet har jag gjort en tavla som ska upp på en av de andra väggarna.

Den enda nackdelen just nu är malmen byrån- i ek, som liksom sabbar hela inredningen. Fel färg. Vitt eller svart ska det helst vara. Att måla om den eller lämna in den skulle bara kosta mer än att köpa en ny i den färg vi vill ha. Och malmen byrån finns i både vitt och svart (den är bra att ha för den sväljer rätt bra med grejer- och förvaring är ju alltid bra). Kanske ska försöka sälja den på Blocket eller nått. Vi får se. Skynda långsamt- vad är det? Jag vill fixa och dona NU!
Inga kommentarer: