Sidor

8 maj 2017

Ibland är det mycket- men kul!


På våren rullar veckorna på så himla fort, samma visa varje år. Som lärare har jag som mest att göra från april fram till semestern men man får inte glömma bort att jobb är bara ett jobb. Privatlivet är mycket viktigare och det gäller att ta tillvara på tiden med familj och vänner. GÖRA plats för det i kalendern. 
På valborg träffade vi vår "Kroatienfamilj", ja de bor i Stockholm men har precis som vi hus i Kroatien. Så vi ses här hemma i Sverige och vi ses i Kroatien när vi har semester där samtidigt. Alltid lika trevligt och deras söner är i samma ålder som våra. 


1 maj tog vi oss en tur ner till hamnen och åt årets första lunch ute. Strålande väder! 


I veckan var det SETT-mässan i Stockholm (i år handlade det mycket om IKT i skolan) så jag fick turen att åka dit en heldag och låta mig inspireras av olika föreläsningar mm. Ett ypperligt tillfälle att dessutom få använda min nya väska som jag köpte i New York ;) 


I fredags träffade jag 3 tjejkompisar för lite bubbel och altanhäng. Så på tiden och välbehövligt. Mysig och kul kväll! 


Min man deltog i Lidingöloppet för MTB 63 km i lördags. Så självklart drog vi dit och hejade på! Bra jobbat älskling!


Familjetid. En cykeltur till Anundshög (som sen slutade med att vi fick åka bil hem för mitt cykellås gick inte att öppna sen när vi skulle hem haha. Mannen fick cykla hem för att hämta bilen och hämta hem oss och våra cyklar). 


Vår äldsta son har spelat innebandy nu i ett halvår och avslutade säsongen med M-E cup. Så roligt att han har hittat en sport som han trivs med och tycker om :) 

Utöver det ovan så är det mycket jobb som sagt, men jag försöker ta mig tid för träning (friskis och svettis). Jag var sjuk en helg med väldigt hög feber och jag tror det var kroppen som sa stopp. Att det har varit för mycket på sistone även om det bara har varit bra och roliga saker. Men jag behöver kanske inte träna varje/varannan dag utan jag försöker tänka att 3 pass i veckan räcker just nu. 

Ta hand om er därute och kom ihåg att boka in roliga saker tillsammans med familj och vänner. Inte bara möten och massa måsten :) 

kram


Inga kommentarer: