Sidor

10 juni 2015

En dag att minnas

 
Mitt eget lilla paradis :) Älskar den här altanen alltså!

 
Lite "ogräs" på farstukvisten- välkommen in!
 
Ibland kommer livet emellan, något händer som sätter saker och ting i perspektiv och man blir varse om hur skört och värdefullt livet är..
I fredags var min man med om en mc-olycka, han kom åkandes på sin motorcykel och fick väja för en bil som var på väg ut på vägbanan.. Som tur är så blev det "bara ett brutet ben", men tänk om..!
 
Han är inlagd på sjukhuset, har gjort en operation och väntar på en till, sen ska han väl få komma hem. Men det blir nog en lång och tuff tid innan han är återställd, kan ta 6 månader. Och min man som inte är den som gärna sitter still och rullar tummarna.
Även vår utomlandsresa i sommar är i farozonen, men ja då är det så. Vi får hel enkelt göra det bästa utav situationen.
Att min man åker (åkte) motorcykel är inget jag direkt oroat mig 'mer' över än att han t.ex åker bil (kanske för att jag själv vill ta mc-kort). En olycka kan hända vem som helst, varsomhelst och hur som helst. Men innerst inne har jag alltid haft (och har) den där rädslan/oron, att få det där samtalet från polisen/sjukhuset... Så jag är otroligt tacksam och glad över att han faktiskt själv ringde och berättade vad som hade hänt.
 
Hur som haver- var rädda om varandra och kör försiktigt!
 
kram
 

Inga kommentarer: