Sidor

10 maj 2015

Rosa trädgårdsbestyr

Finns inget dåligt grillväder (bilden längst upp till vänster)
 
Jag vet inte vad som har kommit över mig men nånting som jag aldrig trodde var möjligt har alltså hänt. JAG- intresserad av trädgårdsbestyr! Men jag tror en positiv och dragande faktor är att ha snygga arbetskläder/trädgårdskläder hehe ;)

 
Vi åkte till Jula för att köpa lite allt möjligt och när jag såg dessa snygga rosa arbetsbyxor var jag bara tvungen att köpa dom! Så med rosa tröja och rosa arbetshandskar så kan det ju inte gå fel.
Jag har rensat ogräs, röjt lite, köpt kruka till palmen som står på soldäcket, köpt ruccola och chiliplanta som jag hoppas kommer överleva i mina händer :) Vi har även tagit bort hallonhäcken och tanken är väl att vi ska fixa en häck/buskar som staket mot grannen.
 
Sen har vi flyttat studsmattan från baksidan till framsidan och nästa grej blir att ta bort sandlådan. Barnen växer så vi ska nog ta bort klätterställningen/rutschkanan också... Det är mest fotboll, studsmatta och cykel/kick som gäller nu för killarna!  
 
Ja det här är väl bara lite av vad som har hänt sen sist jag bloggade om trädgård, om det ens har hänt. Men vi har en hel del planer på hur vi vill ha det i vår trädgård. Vad vi ska ta bort, vad som ska byggas, vad som ska planteras osv. Men kul att vi har börjat!
 
 
 


1 kommentar:

Helena sa...

Jag vill gärna ha en fin blommande och grönskande trädgård, men den ska vara så lättskött som möjligt då jag inte har nått intresse att påta i jorden. Men mina ögon älskar att vila på alla vackra blommor och växter, så jag får försöka hitta en gyllene medelväg eller hoppas att jag helt plötsligt får gröna fingrar :-). Ha det gott, kram Helena