Sidor

1 april 2015

1 april redan

 
Här ligger jag i soffan i vardagsrummet och mår tjyvens... Igår tisdag vaknade jag hostig, med yrsel och tung i huvudet men cyklade till jobbet ändå, envis som man är. Men nej, det ville sig inte så det var bara att åka hem igen. Andra förkylningen på kort tid detta år... Det är nog dags att lyssna på kroppen och inse att jag inte är nån ungdom haha.

 
Febern kommer och går, frös och svettades som en tok i natt men denna morgon känns det i alla fall bättre. Just nu. Känns lite surt att titta ut och se solen därute, skulle så gärna vilja sitta på altanen eller ute i solen och gotta mig... Men kroppen säger vila.
 
Har inte ens orkat engagera mig i påskpynt, köpte lite ris i helgen med rosa fjädrar som jag tänkte pynta lite mer på/med. Få se om jag har hittar orken, annars är det som det är..
 
Pojkarna är hemma, hur jag nu tänkte att jag ska kunna vila samtidigt haha, men på så sätt slipper jag lämna och hämta på förskola/förskoleklass. Dom leker oftast så bra tillsammans så det går nog bra :)
 
Nu en kopp te och tillbaks till soffan...
 
 
Pst! Det kom ett "blombud", min kollega kom förbi med denna påskbukett som jag, och alla andra medarbetare fick från vår chef. Värmde lite extra för sjuklingen här :)
 
 
 
kram
 
 

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej! Så här fungerar det, precis som om man beställer på vilken hemsida som helst, förutom att man går via mig, jag lägger in beställningen, sen kommer paket med faktura i, direkt till dig/ditt utlämningsställe :)
Eftersom det är bara med faktura man kan handla så behöver jag ditt personnummer, mejl och telefonnummer. Min mejladress är jenny.agnekrans@zbh.se
Kram Jenny