Sidor

22 februari 2013

VABruari var det ja..


 
Här startade vi fredagsmyset redan innan kl 10, men har man skruttiga barn hemma så har man. Eller ja, det är bara lilleman som är sjuk, magsjuka, hans första.
Hannes fröken ringde mig på jobbet igår och berättade att han hade spytt så det var bara att åka och hämta honom, och ja, det blev några vändor till...uscha. Men idag mår han mycket bättre och han får äta och dricka precis vad han vill, bara han äter/dricker och kan behålla det-vilket han gör.
Bara inte nån av oss andra åker på det... huvva!
 
Just nu kikar jag efter jacka på nätet, vill ha nån "gå-ut-jacka", nu har jag bara en vardagsjacka som funkar till och från jobbet, till affären, lek med ungarna osv. Men nästa helg ska jag och mannen ut och äta (om nu inte jag eller nån annan blir sjuk igen!) och jag vill se snygg ut helt enkelt :)
Ohh ett par skor/stövlar vore nått också... ujuj, inte bra för ekonomin. Men jag fyller ju år om ca 2 veckor, kanske ska/kan önska mig ;)
 
Ha en härlig fredag och helg!
KRAM
 
 
 
 
 

1 kommentar:

Lantligt i smultronbacken sa...

Ja, hualigen för denna månad. Man blir ju sjuk av att nästan titta på andra människor numera. Men jag läste att toppen är nådd nu och det hoppas jag verkligen.

Jacka måste vara det absolut svåraste plagget att få tag på till sig själv. Äär de inte på tok för dyra så är det något annat fel;)

Kram Teres