Sidor

23 februari 2013

Hortensia och loppis

 
Lykta från Rusta

 
Hortensia i mitt senaste loppisfynd. Gillar att krukan ser ut som en stor konservburk.
 
 
Igår när mannen kom hem från jobbet åkte jag iväg för lite 'egentid'- jag besökte två loppisar haha. Förutom de två kaffemuggar som ni som följer mig på instagram såg igår, hittade jag även den här krukan. Passar fint på brickbordet i vardagsrummet. Fast blomman är lite väl stor och barnen klagade direkt- jag ser inte teven mamma! Nåja, den går att flytta på :)
 
Lustigt det här med att man kan ändra smak, alltså från att ogilla något till att nästan älska det! Tidigare gillade jag inte t.ex pelargoner, det var ju en riktiga tantblommor. Samma sak med hortensia, har liksom aldrig tyckt att det är en fin blomma- förrän man har sett den hos andra. Nu står den här i mitt vardagsrum and I love it! Man blir glad av blommor så är det helt enkelt!
 
Ikväll blir jag änkling, mannen ska ut på roligheter så det blir lördagsmys med kidsen och sen mello för min del. Tanken var att min bästa vän med barn skulle ha varit hos oss ikväll men magsjuka hos oss och hos dom satte stopp för dom planerna :(
Nåja jag har laddat upp med gottigheter så det går ingen nöd på mig!
 
KRAM
 

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Men tänk vad jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Tänk så lika man kan vara varandra. När jag flyttade hemmifrån sa jag att jag inte skulle ha en massa pellisar, vad har jag nu:)) Jag älskar Mårbacka pellisarna och har massor. Men det är nog vissa färger kanske, har fortfarande lite svårt för de knallröda. Det är lite mer tantvarning för mig:)
På köksbordet står en stor ljusrosa hortensia med.... men det är väl bra att man kan ändra sig med åren:))

Kram Teres

vitadrömmarobusigabarn sa...

Tack för din jättefina hälsning
Och vilken mysig blogg du har!!!!!
Ha en underbart fin helg
Kram

Hemmavid sa...

Hejsan!

Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig, brukade min mormor säga.

Köpte mig också en hortensia i fredags. Älskar den - men vet med mig att jag har lite svårt att få den att överleva. Men gör ännu ett försök..

Hoppas att ni får en mysig lördag kväll

Kramen Jenny

Lena sa...

Ja du...detta med att plötsligt älska pelargoner och hortensia skrev jag ett inlägg om i somras. Och jag hade absolut inte kunnat skriva det för ens två år sedan!
Jag har ännu ingen hortensia inne, stod och tittade på en idag, men köpte pärlhyacinter, tulpaner och anemoner i stället. Jag har för mej att det är svårt att få den må bra inne, du får gärna lämna kontinuerliga hälsorapporter för din.

Ha en fin mellokväll- den börjar nu!

Kramar