Sidor

12 mars 2012

Morgonsol ute på altan


God måndag! Här har jag och barnen ledig måndag, men jag måste säga att efter all sjukdom så går de lediga dagarna ihop med de 'sjuka' dagarna. Vi behöver alla komma in i vardagens rutiner nu!

Nä men om jag ska släppa ut er på altanen, den ostylade och ofärdiga hehe. Som ni ser så är det två gluggar i panelväggen och där SKA två små fönster sitta (som fortfarande står lutandes mot fönsterväggen bakom stolarna)


Spår från mitt kalas i fredags med pappersduken och vimplar. Ska köpa en ny vaxduksliknande duk till bordet, men har inte hittat något snyggt eller i rätt storlek (bordet är nästan 3 m långt helt utfälld). Den platsbyggda sittbänken är guld värd, att stuva undan grejer och att sitta på (bordet går ju att vända på beroende på hur mycket folk man har på besök!).  


Jaha lite skräp på golvet och omålade möbler som står och väntar här ute... Jaja jag bjuder på det! Fönstret som skymtar till höger är vardagsrumsfönstret där mina sticklingar står, by the way. Hyllan på väggen stod nere i tvättstugan förut, men den målade jag vit och tjatade på Tobbe att sätta upp den. Tycker det är smart att ha kaffekoppar och annat härute än att jämt behöva springa in till köket.

Ja det får räcka för nu, alla bilder (på bloggen) går att klicka på och se i större storlek. Har ni specifika frågor just om altanen, bygge eller inredning så fråga på, här eller på mail :)  Fler bilder finns som sagt att se på länkarna i förra inlägget.  

Nu har storebror också vaknat så det är dags för frukost här och så får vi se vad vi gör denna soliga dag!

Kram och tack för att ni kikar in här :)

2 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Härligt med ledig dag! Jag är också ledig idag, det hör verkligen inte till vanligheten att som lärare kunna vara ledig i veckan men 8:orna är på prao så då passar jag på att ta ut lite övertid =0) Jag ska plocka i källaren tänkte jag, men en promenad i solen får det nog bli också!

Kolla här:
http://www.stoffochstil.se/Katalog/Bolig.aspx?group_id=4480

De har massa olika vaxdukar till bra priser =0) Både textila och blanka....

Hoppas ni får en bra ledig dag!
Kram Linda

Hem & Drömmar sa...

En dag som denna skulle allt jag också vilja vara ledig, är ju hur skönt som helst ute.
Din altan är riktigt fin och ute platsen nästan ännu bättre och där går det ju att vara idag. Här har jag redan 11 grader varmt i skuggan.
Ha de gott, kram Ing-Britt