Sidor

12 mars 2012

Leftovers

Tänk att jag inte tog några "förebilder", ja på tårta, dukning osv från födelsedagen. Men äh, man kan väl inte alltid tänka "blogg". Man måste ju bara få vara också, utan kamera och blogg :)
Appropå kamera så vill jag verkligen ha ett nytt objektiv, iallafall när det ska försökas tas närbilder. Kommer ju inte närmare än så här.

Den röda rosen är allt som blev kvar av tårtan iallafall, och lite grön marsipan. Jag köpte ett fat från Ica Maxi som fick bli ett uppläggningsfat för tårtan. Och min finaste kaffekanna är från Greengate.

Köpte mig blomman som hägrar runt på alla bloggar, fin och vit. Få se bara hur länge den får leva i min ägo ;)

Oj, två inlägg på samma dag det var inte igår, men jag får passa på när tid ges (filmtitt och sovtid). Medan lilleman sov så var jag och Viktor ute och klippte lite buskar och träd. Såå härligt med sol nu! Status på lilleman är sisådär, sover mycket och äter ingenting alls... Kanske inte helt kry från förkylningen ännu.

Jag har länge tänkt att ha hiss och diss på bloggen (finns ju mkt att tycka till om egentligen). Få se hur det blir med det, men dagens hiss och diss får bli;

Hiss: solen!
Diss: ordverifiering på blogginlägg...


4 kommentarer:

Älskade pion sa...

Hoppas att lillfisen kryar på sig snart.Ha en skön vecka.kram ulrika

Jenny sa...

Hejsan! Härliga vårbilder från uterummet! Lätt att fota i det fina dagsljuset! Skönt att inte ha kameran i högsta hugg hela tiden. Jag var ute i stugan nästan hela helgen och tog bara med kameran på vår långpromenad... Inte en massa dukningar och champagneglas... Vi umgicks och hade mysigt, det verkar ni också haft! Det klart, bilden på stolen fick jag ju också till ;)
Ha en fortsatt trevlig vecka, hoppas att ni har laddat batterierna i solen idag, kram Jenny
ps, hur i hela världen får jag bort ordverifieringen???? jag har letat...kram igen ;)

Hemmavid sa...

Härliga bilder!
Brukar också "komma på" efteråt att fasiken det DÄR skulle man ju ha fotat..

Blev marsipanrosen leftover?? Här är det nog den som käkas först!!

Hoppas lilleman kryar på sig!
Kramen jenny

Helena sa...

Håller med dig helt och fullt gällande dagens hiss och diss! Ordverifieringarna börjar gå mig på nerverna. Tar ju längre tid att försöka lista ut vad det står än vad det gör att skriva ett inlägg. Men solen... å så härlig. Den vill vi ha mer av och det ska vi visst få större delen av veckan! Jiippi. Hoppas lilleman kryar på sig! kram