Sidor

16 februari 2012

Nått för blinget


Vi kikar in i badrummet och hittar bland annat mina blingbling örhängen på blomkrukskanten. Jag skulle vilja ha någon bättre förvaring för "finare" smycken. Inte för att jag använder smycken nå speciellt mycket men jag tycker att det är fint att ha dom synliga och så blir jag kanske påmind om att använda dom mer än om dom ligger i en låda.


Jag har iförsig en tanke på att fästa små krokar på kryddhyllan där jag nu förvarar nagellack och parfym. Längs sidorna skulle man t.ex kunna hänga örhängen och armband. Gäller att komma till skott bara. Eller om jag kommer på någon annan idé. Har mycket som snurrar i huvudet så det räcker och blir över ändå haha. Det var ju det här med att avsluta pågående projekt innan man påbörjar nästa.
Men snart är det helg och äntligen en oplanerad helg, första på 4 veckor :) Känner för att gå i pjamas hela lördagen till exempel. Kan man göra det utan att skämmas måntro, hihi....

Kram på er!

3 kommentarer:

Barn & Inredning sa...

Fint!! Jag gillar den lösningen att sätt krokar. Annars finns dt så fina smyckes förvaringar som ex. En hand eller träd. En ide som min dotter kom med. Som jag tyckte var bra. Om du tar en kruka eller vas. Ut och plockar dig en gren el kanske en trollhasselgren. Sen smyckar du det "trädet" grenen med dina finaste smycken....Gillar ide´och ser den framför mig.

Och jaaaaa....klart att du kan gå i pyjamas hela lördagen. Utan någon som helst ångest..Det gör jag ibland...hihi...det kan kännas riktigt gott för själen :)

Ha en fin kväll
Kram Malin

Hem & Drömmar sa...

Jag håller med, skulle oxå vilja ha de fina smyckena synliga. Men på många sett blir det bara rörigt, gäller att komma på en superlösning. Att ha nagelack i kryddhyllan är smart.
Här blir det nog oxå pyjamas hela helgen.
Kram Ing-Britt

Helena sa...

Klart att man kan gå i pyjamasen hela dagen :) men det är vid ett sånt tillfälle som man får oväntat besök!! Pyjamas eller inte så hoppas jag att du har haft en underbar lördag utan en massa måsten! kram