Sidor

10 januari 2012

Lite värme i kylan


Oj vad hände nu, en sommarbild mitt i vintern?!

Jag tillbringade kvällen igår med att gå genom en massa mobilbilder i datorn och hittade mest gobitar på kidsen men en och annan "hemmabild". Det här är nog favoritplatsen ute för mig (ja mest för att vi ännu inte har fixat till trädgården såsom vi vill ha den). Att sitta under päronträdet och kika på ungarna när dom leker- eller bråkar haha. Oj som jag längtar efter vår och sommar när jag kikar på sånna här bilder..

Den här bilden påminner mig förresten om pellisarna- just nu övervintrar dom nere i källaren men när ska man ta upp och klippa dom?! Nån kunnig därute (Lena, Linda t.ex) pliis help.

Nepp, ännu en arbetsdag väntar, ha det gött!
KRAM


5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan Helena!
Härlig bild! Jag stortgillar verkligen din uteplats med det härliga päronträdet, ser såå himla mysigt ut.
Jag brukar ta fram mina pellisar i slutet av februari början av mars beroende på minnet...så det har hänt att de inte kommit fram förens i april ;)).
Ha en bra dag, kram Ing-Britt

annashusidingtuna sa...

Hej!
Härlig bild från sommaren!!!

Du kan redan nu vattna dina pellisar ett par gånger sedan i slutet av januari tar du fram dem och vattnar ett par gånger till, sedan klipper du dem och byter jorden efter ca 2v kan du börja ge näring när du vattnar. Ta bort de första blomstänglarna som kommer så de inte tar för mycket näring, så brukar man få kraftfullare blomning sedan när det väl kommer igång på riktigt.
Kram Anna

Hemmavid sa...

Hejsan sugerpie!

Härlig bild! Förstår att du stormtrivs där!

Låter som om Anna hade stenkoll på det där med pellisar.. Mina har tagit in på "pelargonhotell" hos en väninna över vintern, så jag hoppas att de har det bra ;0)

Kramen Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Men tack för en underbar bild, längtar till sommaren...men gärna lite vår också:)
Kram Annika

Linda sa...

Helt sjukt, men som Anna beskriver gör jag nästan. Har vattnat någon enstaka gång nu under vintern, jag tar sen fram mina i februari, vattnar på ordentligt, klipper av massor, planterar om i månadskiftet feb/mars och väntar... Sen måste man klippa/toppa det första skrangliga som kommer även om det skär i hjärtat...
Plantera alltid om i lite större krukor är mitt motto!
Lycka till!