Sidor

10 november 2011

Lövbollar

Idag har vi varit väldigt kreativa på mitt jobb. Som ni ser så har vi gjort lövbollar och det är hur enkelt som helst att göra. Det behövs bara ståltråd och en MASSA löv. Sen är det bara att trä på dom en efter en på tråden och när tråden är full är det bara att 'knyta ihop'- voila och bollen är klar!
Bra, enkelt och kul tips att göra tillsammans med barnen men går såklart att göra själv också haha.
Vi hängde våra bollar i fönstret, fin och gratis dekoration!

Idag har jag varit full av energi (till skillnad mot igår då jag hade huvudvärk mest hela dagen) så jag har busat runt en massa både på jobet och här hemma och känner mig inte nå trött. Ja inte än iallafall. A very happy day!
Fast nu låter det som jag är en trött och grinig j*l men så är det såklart inte, men ni vet, man har ju sina dagar. Man kan ju inte vara på topp jämt! Som småbarnsförälder med begränsad egentid/sovtid- ja tid överhuvudtaget så får man vara glad att vardagen flyter på så pass bra som det ändå gör. Bonus när man har dagar som idag!

Stor kram till er alla!!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Tänk vad fint det är med en liten bit natur!
Härligt med energi, det har jag också haft, men så var jag ju ledig måndag och tisdag... Skulle rösta för 4-dagarshelger helt klart!!
Ha en mysig kväll, kram Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Så enkelt och fint, vad lite man behöver egentligen för att piffa till det.
Fattar vad du menar med att man inte alltid kan vara på topp, men när man väl kommer "på topp" så är det bara att hänga på:)

Kram Annika

Hem & Drömmar sa...

Lövbollar gjorde jag för några år sedan men hade helt glömt bort det, ska nog gå ut och leta lite stora löv och göra mig ett par bollar. Snyggt att hänga på verandan.
Härligt med en toppendag hoppas morgondagen blir lika bra.
Kram Ing-Britt

Tillsammans Hemma sa...

Vilke tjättefint pysseltips. Det ska jag absolut ta med mig till jobbet!
Vi har gjort rosor av löv och det är också vädlgit dekorativt.

Ha det så bra från Loo!