Sidor

16 november 2011

Julmarknader


Julmarknader, är det något ni brukar gå på? Det dyker upp lite här och var om julmarknader och jag är bra sugen på att besöka en eller flera. Det har varit lite olika från år till år men i år vill jag hinna med mer än en iallafall. Fast helst vill jag ha snö och riktig vinter så det KÄNNS som en riktig julmarknad :)

Idag har jag suttit på fackligt möte hela dagen och det är man verkligen inte van vid. Kan ju säga att jag är mer slut i huvudet efter idag än efter en heldag i barngrupp, konstigt nog. Nä kontorsjobb/stillasittande jobb är verkligen inget för mig. Men kul med variation och så får man träffa andra människor i samma bransch.

Känner en förkylning som är på gång, men jag försöker ignorera det för att vara sjuk har jag inte tid eller råd med just nu. Och på fredag väntar roligheter med jobbet :)

Kram till er alla!

2 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Har inte varit iväg på ngn julmarknad ännu i år, men på lördag tänkte jag och barnen besöka en här i närheten. Men visst vore det lite mysigt med snö så att man får den där RIKTIGA julkänslan??

Att sitta stilla en hel dag tar på krafterna ;0)

Kurera dig ordentligt nu, min vän, så att du inte blir sjuk lagom till helgen!

Kramen Jenny

Helena sa...

Vi brukar åka på en eller två julmarknader varje är. Tycker det är lite mysigt, men än har det inte blivit någon i år. Hoppas förkylningen inte bryter ut på dig. Du får ta dig en ordentlig vitaminboost. kram Helena