Sidor

22 oktober 2011

KöksstatusGod morgon!

Befinner mig i köket denna morgon och dokumenterar lite snabbt med mobilkameran. Efter frukosten var det bara att kavla upp ärmarna och DISKA då diskmaskinen är kaputt :(  Inte klokt vad man är bortskämd med maskiner som gör tråkjobbet åt en.
Medan jag diskade så spelade barnen Färgrally på köksbordet. Fast spela vet jag inte, dom körde mest med bilarna på spelplanen. Men det är ett himla bra, pedagogiskt och roligt spel för den biltokige. 20 kr på loppis gav jag för spelet.

I lilla köksfönstret har jag nya blommor, plättar i luften och så snurrade jag på kalendern till dagens datum vilket är bästa Lindas födelsedag! Stort grattis!

3 kommentarer:

Älskade pion sa...

Mysig morgon ni har.;)Här har jag försökt "dra" ihop alla i familjen till mysigt dukat frukostbord.....gick faktiskt riktigt bra.;)ALLA fem kunde äta frulle tillsammans....myyyys.Kram Ulrika

Linda sa...

Hej!
Tack såååå mycket... Tänk att jag återigen blir 25 år ;)

Saskia sa...

Hej! Sökte på Färg rally efter som jag har spelet men saknar regler. Skulle bli himla glad om jag fick tag i dem... Tag ett kort eller skriv? Gissar att regelverket inte är så omfattande... Snäääälla!